درمان «کولیت» با 3 گیاه دارویی


پایگاه خبری لقمه: بیماران مبتلا به کولیت را باید از خوردن غذاها و خوراکی‌های بلغم‌زا و خشکی‌زا منع و این نوع غذاها را از رژیم بیمار حذف کنیم ...

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از دیدگاه طب سنتی دو مرحله برای درمان کولیت وجود دارد، نخستین درمان و ساده‌ترین درمان، درمانهای پیشگیرانه و نگه‌دارنده هستند که مهمترین آن اصلاح تغذیه بیمار است.

 

در واقع باید بیمار را از خوردن غذاها و خوراکی‌های بلغم‌زا و خشکی‌زا منع و این نوع غذاها را از رژیم بیمار حذف کنیم؛ خوراکی‌هایی مانند ماست، دوغ و میوه‌هایی چون گرمک و هندوانه و غذاهایی چون بادمجان، سیر، سس، ترشی، فلفل، دارچین و زنجبیل و همچنین قرمه‌سبزی، آش رشته و خورش لپه از جمله مواردی هستند که در ابتدای امر از رژیم غذایی بیمار حذف می‌شوند.

 

ساده‌ترین داروهایی که در این مرحله برای بیمار مبتلا به کولیت استفاده می‌شوند خاکشیر، بارهنگ و شوید هستند که هر کدام به شیوه‌های زیر مصرف می‌شوند:

 

خاکشیر: خاکشیر با آب جوش از بهترین درمانگران کولیت است؛ اگر بیمار از اسهال شدید و از دفع کف و بلغم شکایت دارد بهتراست از خاکشیر بو داده با آب جوش استفاده کند (میزان مصرف آن با توجه به سن و وزن بیمار متفاوت است اما عموما 2 تا 3 قاشق غذاخوری خاکشیر با آب جوش به مدت روزی یک تا 2 بار )

 

بارهنگ: بارهنگ نیز یک تا 3 بار در روز مورد مصرف قرار می‌گیرد که بسته به شرایط بیمار به خصوص بیمارانی که با دفع کف و بلغم و خون مواجه هستند، دفعات مصرف بارهنگ را افزایش می‌دهیم (3 تا 5 بار و هر بار یک قاشق غذاخوری با آب جوش استفاده می‌شود) در این حالت نیز اگر بیمار از اسهال رنج می‌برد بهتر است از بارهنگ بو داده با آب جوش به مدت 3 تا 5 با در روز استفاده شود.

 

شوید‌: سه قاشق غذاخوری شوید را با دو لیوان آب می‌جوشانیم تا یک لیوان بماند، سپس آنرا صاف کرده و آب شوید حاصل با عسل شیرین می‌شود؛ در مواقع اسهال، دل‌پیچه و حالت تهوع همراه با بارهنگ و خاکشیر در طول روز مصرف می شود (یک تا 5 بار در روز).

 

به نوشته فصلنامه حکیمانه، بقیه درمان ها با توجه به مزاج بیمار، پایه‌گذاری می‌شود و جوشانده‌های مختلفی تجویز می‌شود که بر مبنای درجه خشکی بیمار یا بلغم آن است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10312 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير بازدید: 2378 ساعت: 7:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 70 نکته و ترفند مهم آشپزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
2 پاکسازی و درمان گیاهی کبد چرب با خاکشیر ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
3 درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت
4 بیماران دیابتی چه میوه‌هایی مصرف کنند؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند
5 دستور تهیه ژله خاکشیر ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
6 معجزه‌ای به‌ نام خاکشی‌ درمانی ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
7 دانستنی‌های تغذیه‌ای زائران خانه خدا ۱۳۹۲ شنبه ۲۳ شهريور
8 در تابستان، شربت خیار بنوشید ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور
9 نوشیدن چای پررنگ هنگام سحر موجب تشنگی بیشتر می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير
10 سحری بخوریم یا نه؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  اثرات سوء استرس بر ارگانهای مختلف (2) پایگاه خبری لقمه: در مقاله ی قبل اثر استرس بر سیست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
سایز کمر و پای زنان چه اهمیتی دارد؟ رازهایی در مورد سلامت شما كه در آینه خانه‌تان می‌توانید به آنها برسید. همین حالا بلند شوید و سراغ آینه بروید و به خودتان نگاهی بیندازید. سعی كنید تصویری فضایی از خودتان در ذهن‌تان بكشید و ببینید فرم كلی بدن‌تان چگونه است.
فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستوران‌داران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستوران‌ها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته می‌شود.