به گزارش لقمه، دکتر فرهاد رجبپور با اشاره به اینکه میوهها به لحاظ دارا بودن قند، دو دسته هستند، اظهار کرد: دسته اول میوههایی از قبیل هندوانه، خربزه، طالبی، خرمالو، آناناس، موز رسیده، انگور و خرماست که قند بالایی دارند. وی افزود: دسته دوم میوههایی مانند خیار، سیب، گلابی، زردآلو، انار ترش یا ملس، شاتوت، زرشک، ذغالاخته و آلبالو قند پایینی دارند و برای بیماران دیابتی مناسب هستند. وی خاطرنشان کرد: برخی از میوههای ترش دارای ترکیباتی هستند که موجب پایین آمدن قند خون میشود. مدیر آموزش و پژوهش بنیاد بینالمللی پیشگیری و کنترل دیابت با اشاره به اینکه تمام سبزیها قند پایینی دارند، تصریح کرد: اسفناج، کلم بروکلی، کاهو، کدو، بامیه، پیاز، سیر، شنبلیله، کرفس و شاهی از جمله سبزیهای مفید برای مبتلایان به بیماری دیابت است. رجبپور کندر، دارچین، میخک، زنجبیل، گزنه، کلپوره، قرهقات و خاکشیر را از جمله داروهای گیاهی مفید برای بیماران دیابتی عنوان کرد. بازگشت به صفحه نخست