شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای!


پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ می دانند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، واشنگتن پست در این مطلب می نویسد: حدود 16.4میلیون نفر از جمعیت 'شیر نوش' آمریکایی نمی دانند که شیرکاکائو از شیر به اضافه کاکائو و شکر تهیه می شود.

 

این نشریه افزود: بنابر تحقیقات به عمل آمده به سفارش 'مرکز تازه های لبنی آمریکا'، این بررسی نشان می دهد که 48 درصد آمریکایی ها اطلاع دقیقی ندارند که شیرکاکائو چگونه درست می شود و هفت درصد از آنها تصور می کنند که این فرآورده مستقیما از گاوهای قهوه ای رنگ به دست می آید.

 

این تارنمای خبری اضافه کرد: بیشتر آمریکایی ها دارای ضعف اطلاعات کشاورزی و خوراکی هستند و این نخستین باری نیست که با چنین آماری مواجه می شویم. در اوایل دهه نود میلادی از هرپنج آمریکایی یک نفر نمی دانست که همبرگر از گوشت گاو تهیه می شود.

 

بنابراین گزارش، 'سیسیلی آپتون' (Cecily Upton) موسس شرکت غیرانتفاعی خوارکی 'فودکورپز' (FoodCorps) درباره فقر اطلاعاتی جامعه آمریکا درباره محصولات کشاورزی و لبنی می گوید 'در شرایط کنونی در وضعیتی به سر می بریم که زمانی که به یک ماده غذایی نیازداریم، فقط می دانیم که باید به فروشگاه رفت و آن را تهیه کرد و اکثر افراد نمی دانند که منشا غذایی و خوراکی از چه محل و به چه صورتی به دست می آید'.

 

واشنگتن پست افزود: پیش ازاین و در تحقیق دیگری از برخی مدارس شهری در ایالت کالیفرنیا درباره برخی مواد خوراکی پرسش شد که این نتیجه به دست آمد. از هر 10دانش آموز تنها چهار دانش آموز می دانستند که همبرگر از گوشت گاو بدست می آید و سه نفر از هر 10 دانش آموز نیز اطلاعی نداشت که پنیر از شیر تهیه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1748 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
2 بهترین رژیم غذایی در زمستان ۱۳۹۰ جمعه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
عادت‌های مفید برای تنظیم کالری بدن سوخت‌و‌ساز یا متابولیسم فرآیندی حیاتی است که وظیفه تنظیم مصرف کالری حاصل از مواد غذایی و کمک به کاهش ذخایر چربی در بدن را برعهده دارد.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.