شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای!


پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ می دانند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، واشنگتن پست در این مطلب می نویسد: حدود 16.4میلیون نفر از جمعیت 'شیر نوش' آمریکایی نمی دانند که شیرکاکائو از شیر به اضافه کاکائو و شکر تهیه می شود.

 

این نشریه افزود: بنابر تحقیقات به عمل آمده به سفارش 'مرکز تازه های لبنی آمریکا'، این بررسی نشان می دهد که 48 درصد آمریکایی ها اطلاع دقیقی ندارند که شیرکاکائو چگونه درست می شود و هفت درصد از آنها تصور می کنند که این فرآورده مستقیما از گاوهای قهوه ای رنگ به دست می آید.

 

این تارنمای خبری اضافه کرد: بیشتر آمریکایی ها دارای ضعف اطلاعات کشاورزی و خوراکی هستند و این نخستین باری نیست که با چنین آماری مواجه می شویم. در اوایل دهه نود میلادی از هرپنج آمریکایی یک نفر نمی دانست که همبرگر از گوشت گاو تهیه می شود.

 

بنابراین گزارش، 'سیسیلی آپتون' (Cecily Upton) موسس شرکت غیرانتفاعی خوارکی 'فودکورپز' (FoodCorps) درباره فقر اطلاعاتی جامعه آمریکا درباره محصولات کشاورزی و لبنی می گوید 'در شرایط کنونی در وضعیتی به سر می بریم که زمانی که به یک ماده غذایی نیازداریم، فقط می دانیم که باید به فروشگاه رفت و آن را تهیه کرد و اکثر افراد نمی دانند که منشا غذایی و خوراکی از چه محل و به چه صورتی به دست می آید'.

 

واشنگتن پست افزود: پیش ازاین و در تحقیق دیگری از برخی مدارس شهری در ایالت کالیفرنیا درباره برخی مواد خوراکی پرسش شد که این نتیجه به دست آمد. از هر 10دانش آموز تنها چهار دانش آموز می دانستند که همبرگر از گوشت گاو بدست می آید و سه نفر از هر 10 دانش آموز نیز اطلاعی نداشت که پنیر از شیر تهیه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2069 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
2 بهترین رژیم غذایی در زمستان ۱۳۹۰ جمعه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  پیشگیری از موخوره با تغذیه درست موخوره در موهای آسیب‌دیده ایجاد می‌شود و برای پیشگ...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
ویتامین اخلاق را بشناسید کمبود ویتامین B1 موجب بداخلاقی و کاهش حافظه می‌شود.
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.