شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی


پایگاه خبری لقمه: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ین شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
طرز تهیه  شیرینی ماندل بولار
 
مواد لازم:
آرد برنج  50 گرم
آرد شیرینی  50 گرم
کره  60 گرم
وانیل مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند  2 قاشق غذاخوری
ژله بریلو     به میزان لازم
  
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
 
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
 
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
 
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
 
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
 
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
 
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
 
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب سایت پارسه گرد

کد: 10432 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 63 ساعت: 9:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تماکی زوشی (سوشی دست پیچ) ۱۳۹۵ سه شنبه ۵ بهمن
2 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
3 سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
4 طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری! ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
5 گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
6 مرغ سوخاری با پوشش کرن فلکس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
7 طرز تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
8 طرز تهیه کوکوی نودل با پنیر پیتزا +تصاویر ۱۳۹۵ جمعه ۲۴ دي
9 غذای بندری؛ چكوی میگو با سوراغ ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي
10 خوراک یئر اِلماسی روغن زیتونی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین شیوه مصرف مکمل ها لقمه: وقتی ویتامین هایی چون آهن، روی، کلسیم و ... ...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
واکنش مغز به روش های لاغری چیست محققان متوجه شدند که مغز واکنش های مختلفی را نسبت به تصاویر غذا نشان می دهد.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.
یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.

حامیان