شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی


پایگاه خبری لقمه: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ین شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
طرز تهیه  شیرینی ماندل بولار
 
مواد لازم:
آرد برنج  50 گرم
آرد شیرینی  50 گرم
کره  60 گرم
وانیل مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند  2 قاشق غذاخوری
ژله بریلو     به میزان لازم
  
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
 
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
 
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
 
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
 
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
 
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
 
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
 
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب سایت پارسه گرد

کد: 10432 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 176 ساعت: 9:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
3 تهیه کیک شکلاتیِ فوری و کم کالری ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
4 پیتزا راتاتویی(پیتزایی برای گیاه خواران) ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
5 شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
6 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
7 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
8 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
9 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
10 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
11 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

  شیر فقط برای استخوان نیست علاوه بر مزایایی كه شیر و لبنیات برای سلامت استخوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان