شیرینی ماندل بولار یک شیرینی سوئیسی


پایگاه خبری لقمه: شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، ین شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.
طرز تهیه  شیرینی ماندل بولار
 
مواد لازم:
آرد برنج  50 گرم
آرد شیرینی  50 گرم
کره  60 گرم
وانیل مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند  2 قاشق غذاخوری
ژله بریلو     به میزان لازم
  
طرز تهیه:
1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.
 
2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.
 
3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد. اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید. بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنید و با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید. خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.
 
4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.
 
نکته:
1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.
 
2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.
 
3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.
 
4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب سایت پارسه گرد

کد: 10432 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 106 ساعت: 9:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه پیراشکی با گوشت قلقلی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
2 معجون سرکه سیب؛ با این معجون جلوی فین‌فین‌تان را بگیرید! ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند
3 طرز تهیه تاتسوتا-آگه مرغ و ماهی ماکرل ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
4 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
5 اسنک اسفناج، میان وعده خون‌ساز ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
7 طرز تهیه بوقلمون شکم پر و فوت وفن آن ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
8 طرز تهیه تخم مرغ با روکش پوره سیب زمینی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۴ بهمن
9 بورک گل اسفناج با دوغ میچسبه! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۱ بهمن
10 ناسو نو دنگاکو و نیمونو (بادمجان سرخ شده همراه با میسو بر روی آن و بادمجان آب پز شده) ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۰ بهمن
11 شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات ۱۳۹۵ چهارشنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  لیمو بخورید تا سکته نکنید! پژوهشگران آمریکایی و انگلیسی دریافتند که مصرف لیمو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید دمنوش گل داوودی دارای خواص متعددی است که در حفظ سلامت بدن موثر است.
حسین پاکدل و کافه ای از جنس کتاب نویسنده، نمایش‌نامه نویس، مجری، بازیگر و کارگردان کشورمان این روزها در کافه‌ای در سطح شهر کرج مشغول به ارائه خدمات به هموطنان است.

حامیان