حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد


پایگاه خبری لقمه: قیمت به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران عمده‌فروشی لوبیا چیتی از ۵۰۰ هزار به ۴۰۰ هزار تومان رسید و بازار حبوبات به‌زودی شاهد افت بیشتر قیمت خواهد بود.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، رضا کنگری درباره وضعیت عرضه و قیمت حبوبات در بازار مصرف اظهار داشت: سال گذشته به دلیل کمبود آب و بروز برخی آفات تولید حبوبات به ویژه لوبیا چیتی با کاهش روبرو بود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران افزود: کاهش تولید و تداوم صادرات حبوبات در سال گذشته باعث شد عرضه و تقاضا همخوانی نداشته باشند و در نهایت باعث افزایش قیمت این محصولات در بازار شد.

کنگری به کاهش تدریجی قیمت حبوبات اشاره کرد و گفت: با شروع فصل برداشت حبوبات به نظر می رسد از ۲۰ روز آینده با کاهش قیمت این محصولات در بازار داخلی روبرو شویم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران از کاهش ۲۲ درصدی قیمت حبوبات در بازار عمده فروشی خبرداد و افزود: پیش از این قیمت هر کیلوگرم لوبیا چیتی در بازار عمده فروشی ۵۰۰ هزارتومان بود که اکنون این رقم به ۳۹۰ تا ۴۰۰ هزارتومان رسیده است.

وی تصریح کرد: شرایط بازار نشان می دهد که روند کاهش قیمت لوبیا چیتی ادامه داشته باشد.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران اظهار داشت: اکنون وضعیت بقیه کالاها در بازار عمده فروشی از لحاظ عرضه و قیمت مناسب است و هیچ مشکلی ندارد و در واقع بازار روند عادی خود را طی می کند.

نیاز سالانه کشور به حبوبات حدود ۸۰۰ هزار تن است که یک سوم آن از محل واردات تامین می شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 15874 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد بازدید: 28 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
3 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.