سالاد کاپریس ایتالیایی؛سالادی ساده و خوشمزه


پایگاه خبری لقمه: نگاه به اسم این سالاد نکنید، درست کردنش خیلی راحت تر از این حرفهاست که فکرش را می کنید. پس حتما امتحان کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نگاه به اسم این سالاد نکنید، درست کردنش خیلی راحت تر از این حرفهاست که فکرش را می کنید. پس حتما امتحان کنید. 

 

طرز تهیه سالاد کاپریس ایتالیایی

 

مواد لازم:

 

سرکه بالزامیک اختیاری

سه عدد گوجه فرنگی

نیم کیلو پنیر موتزارلا

برگ ریحان تازه

روغن زیتون

نمک و فلفل

نان باگت برای سرو 

 

طرز تهیه:

 

1. گوجه ها و پنیر را حلقه حقله برش میزنیم.

 

2. روی گوجه پنیر را قرار میدهیم و روی پنیر برگ ریحان تازه قرار میدهیم.

 

3. روغن زیتون و نمک و فلفل و در صورت تمایل سرکه بالزامیک میریزیم.

 

4. این سالاد را میتوانید با نان باگت میل کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :mavadelazem

کد: 10487 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد بازدید: 90 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداق‌های خ...

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...