سنجد برای کاهش تهوع زنان باردار بسیار مفید است/خواص شکوفه سنجد


پایگاه خبری لقمه: یک پژوهشگر طب سنتی گفت: به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است, توصیه می‌شود, پس از بیدار شدن از خواب - دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. همچمنین مصرف سنجد برای زنان باردار که دچار تهوع هستند, بسیار مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید مهدی میرغضنفری درباره سنجد اظهار داشت: زنانی که دچار خونریزی بیش از حد ایام عادت ماهانه هستند که منجر به ضعف و کم خونی می‌شود, می‌توانند پس از سپری شدن حدود سه تا پنج روز از دوران عادت، شروع به مصرف سنجد کنند تا خونریزی و لکه بینی شدید یا طولانی آنها از بین برود.
 
به گفته وی اگر سنجد به جای تنقلات بی ارزش و مضر (چیپس و پفک و ....) مصرف شود، یکی از بهترین تنقلات برای کودکان خواهد بود.
 
این پژوهشگر طب سنتی افزود: زیاد خوردن سنجد برای گوارش خوب نیست و عمل هضم را مختل می‌کند و برای گوارش هم سنگین است، همچنین مصلح آن مواد شیرین نظیر نبات و شکر است.
 
میرغضنفری ادامه داد: سنجد با مکانیسم مهار صفرا و با تقویت معده و دریچه‌ها مانع بروز تهوع و استفراغ می‌شود. بنابراین به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است (بیشتر در افراد صفراوی با مزاج گرم وخشک روی می‌دهد) توصیه می‌شود, پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. مصرف سنجد برای زنان باردار که دچار تهوع هستند, بسیار مفید است.
 
خواص شکوفه سنجد
 
وی بیان داشت: شکوفه سنجد مزاج گرم و خشک داشته و محرک میل جنسی به خصوص در زنان بوده و باعث باز شدن انسدادهای مجاری داخل بدن می‌شود.
 
این پژوهشگر طب سنتی افزود: در صورتی‌که با روغن زیتون حرارت داده‌ شود، برای سستی مفاصل و رشد مو نیز مفید است (استفاده موضعی و مالیدنی).

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10487 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۲۷ آذر بازدید: 46 ساعت: 7:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تنقلات برای کودکان چه موادغذایی است ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
2 برای هر کاری چه چیزی بخوریم؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
3 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
4 آشنایی با نماد سین‌های سفره هفت سین ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
5 میوه سنجد جایگزینی برای آنتی‌ بیوتیک‌ها ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي
6 سنجد و خواص آن؛ درمان‌گر آرتروز ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱ آذر
7 تغذیه برای زانوها ۱۳۹۰ جمعه ۱۲ اسفند
8 سنجد استخوان را محکم و دستگاه گوارش را تقویت می‌کند ۱۳۹۰ شنبه ۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
5 اشتباه رایج در نگهداری غذاها چه کسی فکرش را می‌کند؟ این پنج اشتباه رایج می‌تواند باعث فساد مواد غذایی در یخچال شود و حتی ممکن است باعث مسمومیت غذایی گردد.
تخم‌ مرغ کلید سلامتی 17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخم‌مرغ نامگذاری شده است. تخم‌مرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را به‌طور متعادل تأمین می‌کند.
نذورات حسینی در منازل پایگاه خبری لقمه: هرساله در ایام محرم در روستاها و شهرهای کشور عزاداران حسینی با تهیه نذری و توزیع آن ارادت خود را به امام حسین (ع) و یاران باوفایش به نمایش می گذارند. در دهه اول و دوم محرم نذرورات حسینی از محصولات کشاورزی و دامی روستاییان در سال جاری تهیه می شود. اهالی روستا با کمک و همکاری افراد خانواده و اقوام در منازلشان پذیرای عزاداران هستند. تصاویر ثبت شده از روستاهای رودبارو اورطشت آمل و میرنای چمستان تهیه شده است.

حامیان