صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا
پخت طولانی ترین پیتزا جهان در کالیفرنیا
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان
کد:
10499
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد
بازدید:
2125
ساعت:
1:43 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
هیأتهایی که به عزاداران «پیتزا» میدهند
۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2
دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشیهای تهران از ایتالیا
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3
تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران
۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4
پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی
۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5
سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزانقیمت
۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6
خطرناکتر از فستفود!/ مضرات پاکت فست فودها را دست کم نگیرید
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7
کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8
با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9
پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت
۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11
آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته
ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...
مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد
محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...
استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمیکند
کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت
پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر میکنند که خوردن گوشت آلوده میتواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب میکنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
تقویت استخوانها به كمك موز
میوه شیرین غنی و كرم رنگ موز میوهای مطلوب برای تمام گروههای سنی از نوزادان گرفته تا افراد بزرگسال است.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن
شما هم جزو کسانی هستید که میخواهند با روشهایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمیگیرید تعجب میکنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه میروید.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی
انگشتهایی كه قبلا با آبگوشتهای چرب و پردنبه خورده میشد و دلهایی كه قبلا برای قورمهسبزیهای جا افتاده و خوشعطر غنج میرفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده میشود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال میرود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است