تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران


پایگاه خبری لقمه:این روزها بیلبوردی در تهران نصب شده که در نگاه اول مخاطب را به خوردن فست‌فود ترغیب می‌کند.

پایگاه خبری لقمه _ محمدصالح حجت‌الاسلامی: خدامت کند سعدی را که سرود:
«به عمل کار برآید به سخندانی نیست»

این بیلبورد مصداق عجیبی از این مصرع پر مغز است. معلوم نیست طراح و کارفرما و کارشناس ارشاد و زیباسازی تهران چطور فکر کردند در کنار یک بزرگراه پرتردد که رانندگان یا به سرعت در عبور یا متوجه حرکت خودروهای اطراف هستند، هم تصویر پیتزا را خواهند دید و هم جملات ریز هشدار دهنده در مورد کلسترول خون را؟
در واقع این بیلبورد بیشتر ترویج و تبلیغ پیتزاخوری است که شاید از این طریق برفروش داروهای کنترل کننده چربی می‌تواند تاثیر بگذارد وگرنه پیام سلامت آن نیاز به مکثی طولانی و حوصله و گوش شنوا دارد.


از سازمان زیباسازی که نه اما از مجموعه دکتر عبیدی این کار بعید است.

محمدصالح حجت الاسلامی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13730 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر بازدید: 3685 ساعت: 1:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توزیع نذری با طعم سرطان! ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید و ضد آلودگی هوا مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و...

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.