مقابله با سلول های سرطانی با مصرف پیاز قرمز


پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند ترکیب موجود در پیاز قرمز به نابودی سلول های سرطانی و مقابله با التهاب کمک می کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تحقیق جدید محققان دانشگاه گوئلف کانادا نشان داده است که پیاز قرمز دارای توانایی های قابل توجه مقابله با سرطان است. مطالعه نشان داد که پیاز دارای میزان بالای کورستین است، ترکیبی که به خاطر توانایی نابودی برخی سلول های سرطانی از قدیم قابل توجه بوده است.

 

محققان مطالعه خود را بر روی پیاز موسوم به «روبی رینگ» که در اونتاریو می روید و دارای بالاترین میزان کورستین در بین سایر انواع پیازهاست، انجام دادند. همچنین محققان اذعان دارند که پیاز قرمز دارای مقادیر زیاد «آنتوسیانین» است، ترکیب دیگری که موجب افزایش خواص ضدسرطانی کورستین می شود.

 

عبدالمنعم مورین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم پیازها در نابودی سلول های سرطانی عالی عمل می کنند. پیاز موجب فعال سازی مسیرهای می شود که سلول های سرطانی را به سوی مرگ سلولی سوق می دهد.»

 

وی در ادامه می افزاید: «پیاز موجب ایجاد محیطی نامساعد برای سلول های سرطانی شده و با اختلال در ارتباط بین سلول های سرطانی مانع از رشد آنها می شود.»

 

در این نوع تحقیق، محققان پنج نوع پیاز قرمز متفاوت را از لحاظ میزان کورستین مورد بررسی قرار دادند. به گفته محققان، کورستین موجب خنثی شدن رادیکال های آزاد در بدن می شود. رادیکال های آزاد با اسیب به سلول و DNA، احتمال ابتلا به سرطان را هموار می کنند.

 

بعلاوه طبق گزارش محققان، کورستین دارای خواص ضدالتهابی است . مانع از آزادشدن موادی می شود که در واکنش التهابی نظیر هیستامین نقش واسطه را ایفاء می کنند.

 

محققان سلول های سرطان روده را در تماس مستقیم با کورستین استخراج شده از پنج گونه متفاوت پیاز قرمز قرار دادند تا تاثیر ترکیب را بر روی سلول های سرطانی تعیین نمایند.

 

محققان شاهد توانایی قوی مقابله با سرطان این ترکیب بودند و عنوان می کنند که مرحله بعدی، آزمایش ترکیب در آزمایشات انسانی است.

 

محققان همچنین به خواص سایر ترکیبات موجود در پیاز هم اشاره کردند. به عنوان مثال، «آلیل دی سولفید پروپیل»، روغن یافت شده در همه انواع پیاز می تواند موجب کاهش قندخون از طریق افزایش میزان انسولین آزاد موجود در بدن شود. از اینرو محققان به افزودن پیاز بیشتر به رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت تاکید دارند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10511 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ خرداد بازدید: 1305 ساعت: 9:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 هسته سیب را به خاطر اثرات معجره آسایش بخورید ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
4 داروی ضد شپش سر درمان قطعی کرونا در آزمایشگاه ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
5 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
6 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 مصرف دارچین با چاقی مقابله می کند ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 آیا ویتامین D در مهار سلول‌های سرطانی تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 ارتباط بین مصرف شکر با سلول های سرطانی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 کاهش رشد سلول های سرطانی به کمک موزهای سیاه ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟