این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟


پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران به تازگی اعلام کردند قارچ¬های خوراکی می¬توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با سرطانها (به ویژه سرطان پروستات و سینه)کمک کنند. طی تحقیقات گذشته قارچ های دارویی به کوچک تر شدن تومورها، محدودیت رشد آنها وممانعت از بروز تومور سلولی در بدن کمک شایانی کرده¬اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، قارچ ها حاوی آنتی اکسیدانها، مواد ریز مغزی مثل سلنیوم، پتاسیم، مس، فسفر، انواع  ویتامین ها مثل ریبوفلاوین، ویتامین دی، نیاسین و پانتوتنیک اسید، فیبر و سایر مواد مفید و سالم است که می توانند از سیستم ایمنی بدن حفاظت کنند, قارچ های ریز و سفید حاوی مقدار بیشتری پروتئین، پتاسیم، مس و سلنیوم هستند.

قارچ ها منبع عالی از پتاسیم هستند که به کاهش فشارخون در افراد کمک می کند.
 
انواع قارچ منبع مناسبی از ویتامین دی بوده که به تقویت استخوان ها کمک می کند.
 
در دوران بارداری مصرف قارچ به دلیل اسید فولیک فراوان بسیار مناسب می باشد.
 
بهترین روش مصرف قارچ ها پختن آن ها می باشد زیرا ممکن است حاوی آلودگی های فراوانی باشد.
 
جالب است بدانید قارچ ها کالری بسیار کمی دارند پس اگر در یک رژیم لاغری به سر می برید مصرف این چتر های سفید دوست داشتنی را فراموش نکنید.
یادتان باشد همه ی قارچ ها خوراکی و قابل مصرف نیستند برای تهیه ی قارچ های وحشی به فروشگاه های قابل اعتماد مراجعه کنید.
 
 
ترجمه: آیدا ضیف الدینی کارشناس تغذیه 
 
منبع: مقالات مروری پاییز 94

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13657 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر بازدید: 551 ساعت: 12:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
2 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
3 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي
5 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
7 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
8 شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 ساکنان مناطق محروم برای پرورش قارچ تسهیلات می‎گیرند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 آیا می توان قارچ را جایگزین گوشت کرد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

  نگذارید بدنتان ترشی بیندازد حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.