بخور، نخورها برای کبدچرب


پایگاه خبری لقمه: یک پژوهشگر و محقق طب سنتی یک نوشیدنی موثر در ماه رمضان برای درمان کبد چرب را معرفی و توصیه هایی در زمینه موادغذایی مفید و مضر به این بیماران کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حیدر عظمایی پژوهشگر و محقق طب سنتی با بیان اینکه افراد زیادی به دلیل سبک غلط زندگی و مصرف رژیم غذایی ناسالم مبتلا به کبد چرب هستند، گفت: افراد مبتلا به کبدچرب می توانند با مصرف غذای کم چرب و برخی عرقیجات در ماه رمضان این بیماری را تا حد زیادی درمان کنند. 

 

وی با اشاره به دستورالعمل تهیه یک ترکیب بسیار مفید برای درمان کبد چرب در ماه رمضان ادامه داد: برای آماده سازی این نوشیدنی باید یک لیتر از عرقیجات شاتره، کاسنی، خارشتر، خارخاسک، کرفس، بومادران، گل ختمی، گزنه، همراه با سرکه سیب و زیره سیاه را با یک کیلو عسل ترکیب کرده و روزانه سه تا چهار لیوان از آن را در ساعات بین افطار تا سحر میل کنند و پس از پایان این ماه نیز به نوشیدن آن ادامه دهند تا این عارضه رفع شود.

 

عظمایی بیان کرد: این نوشیدنی علاوه بر رفع کبدچرب و لاغری موجب باز شدن رنگ چهره، رفع خارش، داغی بدن، رفع جوش صورت و لک، از بین بردن سنگ کیسه صفرا، رفع آنزیم های بالای کبد، پاکسازی دستگاه گوارش، کلیه ها و مجاری اداری نیز می شود. 

 

این پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: مصرف خاکشیر، ترنجبین، تخم شربتی، شیرخشت و دم کرده های اسطوخودوس، عناب، بادرنجبویه، کاسنی و شاتره نیز به درمان کبدچرب کمک زیادی می کند.

  

وی به برخی دلایل چرب شدن کبد اشاره کرد و افزود: مصرف غذاهای چرب، تند غذا خوردن، نوشیدن مایعات بین غذا، حرف زدن بین غذا، مصرف فست فود، مصرف زولبیا و بامیه، غذاهای کنسروی و دیرهضم برای کبد مضر بوده و به آن آسیب می رسانند. 

  

این پژوهشگر طب سنتی با معرفی برخی مواد غذایی مفید برای کبدچرب گفت: مصرف زردچوبه، لیموترش، زنجبیل در غذاها برای کبد چرب مفید بوده، همچنین در ماه رمضان امسال میوه هایی مانند شاتوت، توت و هلو در دسترس می باشند که در درمان کبدچرب بسیار موثر است. 

  

عظمایی یادآور شد: با مصرف میوه و سبزیجات طبیعی می‌توان معده و روده را پاکسازی و تا حد زیادی کبدچرب را درمان کرد که علاوه بر اینها پرهیز از مصرف قند و شکر صنعتی و جایگزینی آنها با قندهای طبیعی مانند انجیر، توت و انگور و پرهیز از مصرف روغن جامد یا مایع و در عوض استفاده از روغن زیتون و کنجد به بهبود و درمان کبدچرب کم شایانی می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10548 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 1571 ساعت: 12:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
4 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
5 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
6 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
7 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
8 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
9 چاقی شکم خود را با این خوراکی‌ها کوچک کنید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
11 اثر رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش چاقی و بیماری کبدی ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  قطره آهن باعث پوسیدگی دندان‌ها نمی‌شود ترکیبات قطره آهن کودکان به‌گونه‌ای‌ است که هنگام ب...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.