بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب


پایگاه خبری لقمه: بر اساس تحقیقات جدید، تجمع غیرطبیعی چربی در کبد که از طریق الکل ایجاد نشده باشد، ممکن است خطر نارسایی قلبی را تا حد زیادی افزایش دهد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از مدیسن نت، محققان از قبل می‌دانستند که کبدچرب غیرالکلی می‌تواند منجر به آسیب دائمی کبد و افزایش خطر ابتلاء به تصلب شرایین، تشکیل پلاک در شریان‌ها، شود.

 
اما تحقیقات کمتری در مورد رابطه کبدچرب غیرالکلی با نارسایی قلبی انجام شده است، نارسایی قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که قلب به خوبی پمپاژ نمی‌کند. نارسایی قلبی با تغییر سبک زندگی، داروها و روش‌های جراحی قابل درمان است.
 
محققان داده‌های نظرسنجی ملی سلامت از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۸ و بیش از ۳.۸ میلیون بزرگسال مبتلا به کبدچرب غیرالکلی، از جمله حدود ۴۰۰,۰۰۰ نفر که نارسایی قلبی نیز داشتند، را بررسی کردند. افراد مبتلا به کبدچرب غیرالکلی که مسن‌تر و مرد بودند یا مبتلا به دیابت یا بیماری عروق کرونر قلب بودند، به ویژه در معرض خطر بیشتر نارسایی قلبی قرار داشتند.
 
محققان دریافتند بزرگسالان مبتلا به کبدچرب غیرالکلی ۳.۵ برابر بیشتر از افراد بدون این بیماری در معرض نارسایی قلبی هستند.
 
دکتر «واردمان جین»، محقق ارشد این مطالعه از دانشگاه اموری در آتلانتا، گفت: «ما انتظار خطر را داشتیم، اما نه اینقدر بالا.»
 
جین گفت: «پزشکان باید عملکرد قلبی و همچنین نشانگرهای زیستی کبد را زیر نظر داشته باشند و مطمئن شوند که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی به بیماری کبد چرب مبتلا نمی‌شوند و بالعکس.»
 
وی در ادامه افزود: «چاقی، دیابت و کلسترول بالا اغلب نقش مهمی در بیماری کبدچرب غیرالکلی دارند.» وی برای بهبود و حفظ سلامت قلب و عروق، حفظ وزن مناسب، سیگار نکشیدن، فعالیت بدنی، داشتن رژیم غذایی سالم، خواب کافی و کنترل فشار خون، کلسترول و قند خون را توصیه کرد.
 
جین تاکید می‌کند: «نتایج این مطالعه واقعاً پیامی را در مورد اهمیت جدی گرفتن سلامتی در اوایل زندگی و حفظ یک سبک زندگی سالم برای طولانی مدت نشان می‌دهد.»
 

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15009 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان بازدید: 684 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
4 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
6 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
7 لاغری و تناسب وزن با پاکسازی کبد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ فروردين
8 درمان «کبد چرب» با نسخه ابن سینا ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
9 چاقی شکم خود را با این خوراکی‌ها کوچک کنید ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10 چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
این عادت‌ها کلیه شما را از بین می برد کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به‌دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.