آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین


پایگاه خبری لقمه: مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: عملیات برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات استان آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اکبری در گفت‌وگویی با بیان اینکه عملیات برداشت گیلاس از سطح  430 هکتار از باغات استان قزوین آغاز شده است، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی جاری بیش از 430 هزار تن محصول گیلاس از این باغات تولید شود.

 

وی با بیان اینکه از این میزان سطح زیر کشت، سه هزار و 213 هکتار بارور و 217 هکتار غیربارور است، افزود: عملکرد متوسط این محصول در باغات 10 تن در هکتار است.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین انواع گیلاس در باغات استان را، تک دانه مشهد، شصتک، خوشه‌ای و صورتی ذکر کرد و گفت: این استان جزو پنج استان برتر کشور در تولید گیلاس است.

 

اکبری یادآور شد: توسعه پایه‌های جدید گزیلا (پایه پیوندی)، استفاده از ارقام تک‌دانه برای بازاررسانی مناسب، رعایت توصیه‌های بهداشتی در تهیه نهال شناسه‌دار و احداث باغات ردیفی و بهداشتی برای کنترل بیماری و آفات باغی، برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی‌، رعایت توصیه‌های تغذیه‌ای مناسب برای ماندگاری بالای میوه و بازاررسانی مناسب‌، اصلاح روش‌های آبیاری و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری در باغات از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب تأثیر‌گذار باشد.

 

این مسؤول به باغداران استان قزوین توصیه کرد: در زمان برداشت محصول گیلاس از هیچ‌گونه سموم استفاده نکنند و در صورت لزوم و نیاز قبل از برداشت محصول از سموم کم‌خطر و کم‌دوام استفاده کنند؛ در محصولات باغی به ویژه گیلاس از سموم پرخطر و پردوام استفاده نکنند.

 

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: برداشت گیلاس از سطح باغات استان از اوایل خرداد ماه سال جاری آغاز و تا پایان مرداد ماه با توجه به مناطق کوهستانی و سردسیر ادامه دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10565 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد بازدید: 2214 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
2 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 چاه‌های مجاز دارای کنتور چقدر پول آب می‌دهند؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
10 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  توت فرنگی کلسترول خون را کاهش می‌دهد یک کارشناس تغذیه گفت: توت فرنگی کلسترول خون را کاه...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.