غذای بندری؛ چكوی میگو با سوراغ


پایگاه خبری لقمه: سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سوراغ یک نوع خورشت بندری هاست که قدمت هزار ساله دارد. البته باید آن را نوعی دسر نامید چون برای طعم دادن به غذا از آن استفاده می شود.
 
طرز تهیه چكوی میگو با سوراغ 

مواد لازم:
 
روغن مایع  به میزان لازم
پیاز خردكرده  2 عدد
زردچوبه  به میزان لازم
ادویه كاری یا فلفل تند  1 قاشق سوپخوری
گوجه‌ فرنگی رنده كرده  1عدد
سوراغ  4 تا 5 قاشق غذاخوری
آب  4 تا 5 پیمانه
میگوی لافتی (میگوی ریز خشك)  250 گرم
ماش نیم پز  1 پیمانه
برنج  3 پیمانه
  
طرز تهیه:
 
1-در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه زردچوبه، فلفل یا ادویه كاری را بیفزائید و كمی تفت دهید.
 
2-سپس گوجه‌فرنگی را در تابه بریزید و بعد از چند دقیقه میگوها را - كه از یك ساعت قبل خیسانده‌اید - اضافه كنید و تفت دهید. حالا سوراغ را در آب حل كنید و پس از صاف كردن، آن را به میگوها اضافه كنید.
 
3-بعد از آن كه چند جوش زد، ماش نیم‌ پز و برنج را به مخلوط قبلی بیفزائید و حرارت اجاق را زیاد كنید تا آب برنج كشیده شود. آن‌گاه صبر كنید تا برنج دم بكشد. اكنون چكوی میگو را در دیس زیبائی بكشید و مصرف كنید.
 
نکته1: به دلیل شور بودن سوراغ، در این غذا از نمك استفاده نكنید. چنانچه سوراغ در دسترس نبود، می‌توانید آن را حذف نمائید و فقط به مقدار لازم آب به برنج بیفزائید.
 
نکته 2: سوراغ، از مخلوط كردن نوعی ماهی به نام «مُمَخ» و نوعی گل سرخ به نام «گِلك» - كه از گیاهان مخصوص جزیره هرمز می‌باشد - همراه با نمك و پوست نارنج به دست می‌آید.
 
4-مخلوط فوق را در حلب می‌ریزند و آن را در مقابل حرارت آفتاب گرم جزیره قرار می‌دهند تا تبدیل به محلول قرمز رنگی شود كه به آن سوراغ می‌گویند.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 


نقل از :شور وشیرین

کد: 10600 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۱۸ دي بازدید: 143 ساعت: 8:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آغاز تکثیر مشارکتی ۱۰ میلیون بچه ماهی با فرانسوی ها ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ آذر
2 صید میگوی سفیداز یکشنبه ۲۱ آذرماه ممنوع است ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۶ آذر
3 صید یک هزار و 500 تن میگو در هرمزگان ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۴ آذر
4 رژیم گیاهخواری در کودکان ۱۳۹۵ دوشنبه ۸ آذر
5 حساسیت های غذایی در کودکان ۱۳۹۵ سه شنبه ۲ آذر
6 برای پیشگیری از بروز سرطان، ماهی و میگو مصرف کنید ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
7 طرز تهیه پاستای میگو با طعم لیمو و پاپریکا ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان
8 تاکو میگو با سس گشنیز ۱۳۹۵ پنج شنبه ۶ آبان
9 آب درمان دردها/دلایل زیر به شما میگوید که آب کافی نمی نوشید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۸ مهر
10 پیش غذای دریایی؛ کوکتل میگو ۱۳۹۵ پنج شنبه ۱۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهترین ساندویچ کدام است؟ ساندویچ می تواند خانگی و از انواع تخم مرغ، الویه، ...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  هفت حرکت برای کنترل نامحسوس وزن! در بسیاری از موارد، ممکن است فکر کنیم با حذف یک وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1 هیچ‌وقت هورمون‌ها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنش‌های بدن ما از همین هورمون‌ها ناشی می‌شوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمون‌های تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان می‌کنیم.
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.
فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.

حامیان