تفاوت آنفلوآنزا و سرماخوردگی


پایگاه خبری لقمه: «اگر چه این دو بیماری از ویژگی‌های مشابه بسیاری برخوردار هستند اما آنفلوآنزا بدتر از سرماخوردگی است و با نشانه‌های شدیدتری همراهی می‌شود. توانایی بیان تفاوت‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی می‌تواند به معنای تفاوت بین یک روند بهبودی سریع و عوارض جدی باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «مدیکال دیلی» نوشت: «بیمار شدن احساسی ناخوشایند را در انسان ایجاد می‌کند اما توانایی تشخیص بیماری‌های مختلف می‌تواند برای انتخاب روش درمان و روند بهبودی حیاتی باشد. با این همه برای فردی آموزش ندیده بیان تفاوت بین دو بیماری تنفسی شایع یعنی سرماخوردگی و آنفلوآنزا می‌تواند دشوار باشد.
 
اگر چه این دو بیماری از ویژگی‌های مشابه بسیاری برخوردار هستند اما آنفلوآنزا بدتر از سرماخوردگی است و با نشانه‌های شدیدتری همراهی می‌شود. آنفلوآنزا می‌تواند با تب، لرز، سرفه، گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی، بدن درد، سردرد و خستگی همراه باشد. همچنین آنفلوآنزا با خطر ابتلا به عوارض سلامت جدی مانند سینه‌پهلو، عفونت‌های باکتریایی و التهاب در قلب و مغز، به ویژه برای افراد آسیب‌پذیرتر مانند آنهایی که به بیماری‌های جدی دیگر مبتلا هستند، همراه است.
 
عوارض بیماری می‌توانند آنفلوآنزا را به یک بیماری مرگبار مبدل سازند. عفونت ویروسی دستگاه تنفسی می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری یک واکنش التهابی شدید در بدن شود و می‌تواند به سپسیس (عفونت خون) منجر شود؛ موردی که می‌تواند جان فرد را تهدید کند. آنفلوآنزا می‌تواند بیماری‌های مزمن را وخیم‌تر کند و به عنوان مثال حملات آسم را افزایش دهد. همچنین آنفلوانزا می‌تواند موجب استفراغ و اسهال شود که این شرایط بیشتر در کودکان دیده می‌شود.
 
سرماخوردگی‌ها بیشتر موجب شکل‌گیری نشانه‌های مرتبط با بینی می‌شوند. در شرایطی که آنفلوانزا به احتمال زیاد با تب، خستگی و درد عضلات همراه است، فرد مبتلا به این بیماری می‌تواند به آب‌ریزش بینی و عطسه نیز دچار شود اما این نشانه‌ها به طور معمول از علایم تعریف آنفلوآنزا نیستند.
 
دردهای مرتبط با آنفلوآنزا نشان می‌دهند بدن در حال انتشار مواد شیمیایی است که به گلبول‌های سفید خون در مبارزه با عفونت کمک می‌کنند. تا زمانی که این دردها ناتوان کننده و تحمل‌ناپذیر نشده باشند، جای نگرانی وجود ندارد.
 
یکی دیگر از نشانه‌ها می‌تواند مدت زمان ابتلا به نشانه‌های بیماری باشد. در شرایطی که سرماخوردگی و آنفلوآنزا به طور معمول هفت تا ۱۰ روز طول می‌کشند، آنفلوآنزا می‌تواند تا سه یا چهار هفته نیز ادامه داشته باشد. ویروس آنفلوآنزا ممکن است از بین رفته باشد اما شما می‌توانید مدت‌ها پس از آن همچنان به نشانه‌های بیماری مبتلا باشید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 10670 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۹ دي بازدید: 44 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 گرانی گوشت ربطی به صادرات دام ندارد/سازمان های نظارتی ورود کنند ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۳ دي
3 7 استان درگیر آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است/این بیماری علائم طاهری ندارد ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۴ آذر
4 چگونه از مرغ و تخم‌مرغ آنفلوآنزا نگیریم؟ ۱۳۹۵ شنبه ۱۳ آذر
5 تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
6 درمان آنفولانزا با انار ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ آذر
7 آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
8 شایعات آنفلوآنزایی مانع افزایش صادرات مرغ شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير
9 واردات جوجه و تخم‌مرغ از اروپا ممنوع شد ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر
10 آسپرین در مبتلایان به آنفلوآنزا ممنوع! ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  تغذیه بیماران PKU در مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش های خانگی برای از بین بردن جرم کتری و سماور پایگاه خبری لقمه: سماور و کتری جزء آن دسته از وسایل پر استفاده در آشپزخانه هستند پس باید هم در تمیز کردن آنها و هم نگه داریشان همت کنیم.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.

حامیان