تغذیه برای بهبود آنفولانزا


پایگاه خبری لقمه: تغذیه خوب برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس ضروری است. اما هنگامی که بدن شما برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها با علائم آنفلوآنزا مبارزه می‌کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم برای کمک به بهبودی شما مهم‌تر می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر به آنفلوآنزا مبتلا هستید، ممکن است از خود بپرسید که آیا رژیم غذایی خاصی وجود دارد که به شما کمک کند احساس بهتری داشته باشید. به هر حال، این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که می‌گوید: «سرماخوردگی را سیر کن، تب را از گرسنگی بکُش». اما وقتی تب و علائم سرماخوردگی همراه با آنفلوآنزا دارید چه می‌خورید؟

 
البته که تغذیه خوب برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس ضروری است. اما هنگامی که بدن شما برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها با علائم آنفلوآنزا مبارزه می‌کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم برای کمک به بهبودی شما مهم‌تر می‌شود.
 
 
آیا غذا‌ها به مبارزه با آنفلوآنزا کمک می‌کنند؟
 
حتی زمانی که بیمار نیستید، برای قوی نگه داشتن بدن خود به پروتئین نیاز دارید. بدن شما از آن برای ایجاد قدرت و حفظ آنچه در حال حاضر دارید استفاده می‌کند. گوشت بدون چربی، مرغ، ماهی، حبوبات، لبنیات، تخم مرغ، آجیل و دانه‌ها منابع خوبی هستند.
 
سازمان غذا و داروی آمریکا می‌گوید بزرگسالان باید ۵۰ گرم پروتئین در روز بخورند (اما بسته به نیاز کالری فرد می‌تواند متفاوت باشد). زنان باردار و شیرده نیاز بیشتری دارند. غذا‌هایی که دارای آن هستند، مواد مغذی مانند ویتامین‌های B۶ و B۱۲ را فراهم می‌کنند، که هر دو باعث می‌شوند سیستم ایمنی شما همانطور که باید کار کند.
 
ویتامین B۶ در غذا‌های غنی از پروتئین مانند بوقلمون و لوبیا و همچنین سیب زمینی، اسفناج و غلات غنی شده وجود دارد. گوشت، شیر و ماهی همچنین حاوی ویتامین B۱۲ هستند که یک تقویت کننده قوی سیستم ایمنی است.
 
مواد معدنی مانند سلنیوم و روی نیز سیستم ایمنی شما را قوی نگه می‌دارند. این مواد معدنی در غذا‌های غنی از پروتئین مانند لوبیا، آجیل، گوشت و مرغ یافت می‌شوند.
 
 
آیا فلاونوئید‌ها کمک می‌کنند؟
 
فلاونوئید‌ها شامل حدود ۴۰۰۰ ترکیب هستند که مسئول رنگ میوه‌ها و گل‌ها هستند. تحقیقات نشان می‌دهد که فلاونوئید‌های موجود در پوست سفید نرم مرکبات - مانند گریپ فروت، پرتقال، لیمو و لیموترش - ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند. بسیاری از میوه‌های دیگر نیز دارای خواص ضد التهابی هستند.
 
 
چه مواد مغذی دیگری با عفونت مبارزه می‌کنند؟
 
گلوتاتیون ممکن است سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند تا بتواند با عفونت‌ها مبارزه کند. این آنتی اکسیدان قوی را در ناحیه قرمز و خمیری هندوانه نزدیک پوست آن خواهید یافت. همچنین در کلم پیچ، کلم سبز، کلم بروکلی و کلم وجود دارد.
 
 
آیا غذا به احتقان کمک می‌کند یا به آن آسیب می‌رساند؟
 
اگر گرسنه یا تشنه هستید، هر غذا یا نوشیدنی خوب است. محصولات لبنی باعث می‌شود برخی افراد مخاط بیشتری تولید کنند. اگر این اتفاق برای شما افتاد، تا چند روز از مصرف لبنیات خودداری کنید. همچنین ممکن استلبنیات حالت تهوع و استفراغ را بدتر کنند.
 
آب پرتقال، به خصوص همراه با پالپ، مملو از ویتامین C و اسید فولیک است که ممکن است سیستم ایمنی شما را تقویت کند و به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشید.
 
 
چه چیزی برای حالت تهوع مفید است؟
 
اگر شکم شما ناراحت است یا اگر اسهال دارید، از غذا‌های ملایم استفاده کنید. نوشیدنی‌های شفاف را جرعه جرعه بنوشید تا مایعات خود را بالا نگه دارید. می‌توانید یخ خرد شده، آب‌میوه‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی، زنجبیل، آبگوشت‌های شفاف، ژلاتین و یخ را امتحان کنید.
 
با مقادیر کم شروع کنید، مانند ۴ تا ۸ اونس در هر بار برای بزرگسالان و ۱ اونس یا کمتر در یک زمان برای کودکان. فقط از مایعات شفاف (آبگوشت شفاف، آب میوه، نوشابه لیمو-لیمو) استفاده کنید. اگر از شفاف بودن آن مطمئن نیستید، آن را در یک کاسه شیشه‌ای شفاف بریزید و سعی کنید چیزی را در آن بخوانید. اگر نمی‌توانید حروف را ببینید، واضح نیست.
 
چای بدون کافئین گرم با عسل می‌تواند گلوی شما را بپوشاند و آرام کند. نوشیدنی‌های گرم بهتر از نوشیدنی‌های سرد برای باز کردن مجاری تنفسی پر احتقان هستند.
 
غذا‌های ملایم - مانند نان تست، برنج، موز و سس سیب - خوب هستند. کارشناسان می‌گویند اگر تمایل داشتید می‌توانید ظرف ۲۴ ساعت به یک رژیم غذایی عادی برگردید.
 
 
سوپ مرغ چطور
 
برای علائم سرماخوردگی ضروری است. یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که سوپ مرغ دارای خواصی است که می‌تواند علائم آنفلوآنزا را در سینه و سر شما کاهش دهد.
 
یک سیستم ایمنی تغذیه شده بهتر می‌تواند با عفونت‌ها مبارزه کند. پس از بهبودی از آنفلوآنزا، رژیم غذایی خود را با انواع غذاها، میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ و حبوبات پر کنید. این‌ها سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هستند - ترکیبات طبیعی موجود در غذا می‌تواند سلامت شما را تقویت کند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14992 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان بازدید: 614 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
5 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
6 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
7 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
10 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
11 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  رهایی از رژیم های سفت‌و‌سخت با فیبـر تابستان از راه رسیده. سفر، مهمانی، دورهمی‌های شبان...

  وقتی مریض هستید گریپ‌فروت نخورید گریپ‌فروت برای سلامتی مفید است اما نه زمانی که مری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
مایع حیات آشپزی را دریابیم! اگر تصمیم به سرخ کردن مواد غذایی به ویژه سبزیجات را دارید باید صبر کنید حداقل دو ساعت از شست‌و‌شوی آن‌ها بگذرد.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!