تزریق واکسن آنفلوآنزا برای چه کسانی توصیه می شود؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزا اول پاییز است،‌گفت: دارویی که تاریخ وکارخانه سازنده آن مشخص نباشد و اصالت آن توسط وزارت بهداشت تأیید نشده باشد، قاچاق به شمار می‌رود.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، ایرج خسرونیا در گفت وگویی، در ارتباط با بیماری آنفلوآنزا اظهار داشت:‌داروخانه‌ها موظفند دارویی که تاریخ آن مشخص است و مورد تأیید سازمان غذا و دارو بوده را به بیماران ارائه دهند و اگر کشور و کارخانه سازنده مشخص نباشد و یا تاریخ در آن درج نشده باشد دارو قاچاق بوده و در صورت احراز این مسئله داروخانه پلمب و داروساز آن نیز محکوم می‌شود.

 
وی افزود: مردم در صورتی که با چنین تخلفاتی مواجه شوند می‌توانند آن را به وزارت بهداشت و یا سازمان نظام پزشکی اطلاع دهند که سامانه‌هایی نیز در این زمینه پیش‌بینی شده است.
 
خسرونیا ادامه داد: در شرایط کنونی تزریق واکسن آنفلوآنزا برای کودکان زیر 10 سال، افراد بالای 56 سال و کسانی که مبتلا به دیابت و بیماری‌های مزمن و سرطان هستند، توصیه می‌شود.
 
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی با اشاره به اینکه آنفلوآنزا می‌تواند منجر به بستری بیمار در بیمارستان‌ها و یا حتی در صورت شدت و درمان به موقع سبب مرگ شود،‌بیان داشت: بهترین زمان برای تزریق این واکسن اول پاییز بوده البته تا آخر زمستان می‌توان این مسئله را مدنظر قرار داد.
 
وی تأکید کرد:‌ در فصول سرد به دلیل اینکه افراد در منزل پنجره‌ها را بسته و هوا رد و بدل نمی‌شود،  سرفه یا عطسه بیمار می‌تواند گروه زیادی را درگیر کند بنابر این به بیماران توصیه می‌شود در صورت ابتلا به این بیماری 24 تا 48 ساعت در خانه بمانند و از روبوسی با افراد خودداری کرده و شست‌وشوی دست‌ها را مرتب انجام دهند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13913 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 3247 ساعت: 12:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 ابتلای ۱۶ برابری به سویه جدید در واکسن نزده ها ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
4 کارنامه یکساله وزارت بهداشت در دولت سیزدهم ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
5 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
6 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
7 دلیل ابتلای کودکان به سویه امیکرون ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
8 ثبت نام ۱۲ ساله ها برای واکسن کرونا آغاز شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
9 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
10 تلاش برای واردات واکسن ویژه کودکان/ پیگیری واردات واکسن از منابع اروپایی ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
11 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
راهنمای خرید عسل در خوانسار پایگاه خبری لقمه: عسل یکی از محبوب ترین مواد غذایی طبیعی در طول تاریخ است که نه تنها مصرف خوراکی که در پزشکی وصنعت هم کاربرد داشته است.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.