دولت باید سختی‌های صادرات را حذف کند


پایگاه خبری لقمه: در آستانه انتخاب مجدد حسن روحانی به ریاست‌جمهوری دولت دوازدهم، رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های سرب و روی در قبال سیاست‌های دولت جدید گفت: دولت دوازدهم باید موانع صادراتی را حذف کند تا روند صادرات سرعت گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسن حسینقلی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه انتخاب مجدد روحانی را به فال نیک می‌گیریم، گفت: یکی از وجوهی که می‌توانیم بگوییم تثبیت رییس‌جمهور در دولت جدید برای ما اتفاق مثبتی بود این است که چند ماهی ما دچار سکته کاری نمی‌شویم.

 

نایب رییس کمیسیون معدن اتاق بازارگانی در ادامه افزود: گرچه توقعات خود را از دولت جدید از طریق کمیسیون معدن اتاق بازرگانی منتشر کردیم اما باید تاکید کنم که انتظار ما این است که حمایت‌ها در حوزه تولید و معدن افزایش پیدا کند و به شکل خاصی توجه دولت به روی حوزه صادرات متمرکز شود.

 

رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های سرب و روی با اشاره به اهمیت صادرات در ادامه روند رشد معدن، گفت: نکته بسیار مهمی که در حوزه صادرات وجود دارد این است که در حال حاضر چند سالی می‌شود که قیمت ارز ثابت شده است، در حالیکه تورم داخلی از آغاز دولت یازدهم گرچه کنترل شده اما همچنان وجود دارد و هزینه‌های تولید را به عنوان مثال در حوزه نیروی انسانی افزایش می‌دهد که این موضوع باعث می‌شود قدرت رقابت کاهش پیدا کند.

 

حسینقلی افزود: در این حوزه انتظار داریم قیمت ارز همگام با تورم داخلی افزایش پیدا کند تا صادرکننده دچار مشکل نشود.

 

وی ادامه داد: در حالیکه قیمت ارز یک سوی ماجرا قرار می‌گیرد، طرف دیگر کاهش قیمت‌های برخی محصولات معدنی در ایام اخیر است؛ به طوری که ما شاهد افت قیمت محصولاتی مانند سرب، روی، نقره، سنگ آهن و موادی از این دست هستیم که باعث می‌شود پیوند این دو موضوع مشکلات صادراتی را به وجود آورد.

 

دولت باید سختی‌های صادرات را حذف کند

 

رییس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های سرب و روی در حالیکه همچنان بر لزوم توجه بیشتر به صادرات تاکید کرد، ادامه داد: در این میان این انتظار وجود دارد که در سیاست‌هایی که تعیین می‌شود سختی‌هایی که در صادرات مانند عوارض وجود دارد و قوانینی که باید اتفاق بیفتد و هنوز در این حوزه پیشرفتی حاصل نشده است، باید با سرعت بیشتری جامه عمل به خود بگیرد تا سختی‌های صادرات برای تولیدکنندگان برطرف شود.

 

صادرات یعنی اشتغال/ شغل پایدار در معدن است

 

حسینقلی با بیان اینکه کسانی که به دنبال صادرات هستند باید به سراغ ریشه آن یعنی صادرات بروند، اظهار کرد: وقتی صادرات رونق بگیرد زمینه را برای ایجاد مشاغل به وجود می‌آورد و باعث می‌شود بسیاری از واحدها اقدام به توسعه فعالیت‌های خود با انگیزه‌های صادراتی کنند و در مواردی مانند معدن این موضوع نمود بیشتری دارد.

 

وی با اشاره به آمار اشتغال در حوزه معدن بیان کرد: هر شغل در معدن می‌تواند ۱۲ شغل را به وجود آورد و اشتغال در معدن یک اشتغال پایدار است که انتظار داریم در این حوزه توجهات لازم صورت بگیرد تا اهداف صادراتی نیز با حمایت دولت به سرانجام برسد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 10745 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۳ خرداد بازدید: 1699 ساعت: 1:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ایمنی غذایی از مزرعه تا سفره،از خاک تا سلول وقتی صحبت از مزرعه به میان می‌آید ابتدا باید زنجیره مراقبت از خاک کشاورزی آغاز شود. آیا خاک که غذای انسان را تأمین می‌کند مورد مراقبت کافی قرار می‌گیرد؟ می‌دانیم که کود نامناسب، استفاده از آفت‌کش‌های مختلف که برای ازبین‌بردن آفات به کار می‌رود و...، می‌تواند خاک ما را آلوده کند.
قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
بهترین روش چربی‌سوزی چیست عضو کمیته پزشکی فدراسیون جهانی تناسب اندام و بدنسازی گفت: برای تناسب اندام و چربی سوزی بدن سه راه استفاده از رژیم غذایی، ورزش مناسب و مصرف مکمل‌های چربی سوز توصیه می‌شود.
آیا با داروهای ماهواره ای لاغر میشویم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران تاکید کرد :« اغلب دارو های لاغری به صورت قاچاق وارد کشور می شوند که متاسفانه اساس این دارو ها بر دفع آب بدن و تحلیل عضلات است که در نهایت مصرف این داروها باعث لاغری صوری می شود