علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟


پایگاه خبری لقمه: سرطان پانکراس چهارمین علت متداول مرگ بر اثر سرطان در مردان و پانزدهمین در زنان است.معمولا بین سنین 65تا 79 سال روی می دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، شروع پیشرفت سرطان پانکراس چندین سال  قبل از ظهور علائم ان است و بسیاری از افراد شش ماه پس از تشخیص این سرطان فوت می کنند.  

 

تقریبا تمام سرطان های پانکراس ادنو کارسینوم هستند.حدود 50-70درصد بیماران در قسمت سر پانکراس و 50 درصد در بدنه ی پانکراس  سرطان دارند.

هنگامی که خود به خود لخته ی خون در عروق پروتال باشد، ممکن است با سرطان پانکراس در ارتباط باشد.

 

خطر سرطان پانکراس با بالا رفتن سن افزایش می یابد.این سرطان کمی در مردانی که سیگار می کشند ،افراد امریکایی _افریقایی ها و افراد چاق متداول تر است.سومین علت ابتلا به سرطان پانکراس کشیدن سیگار است.افرادی که سابقه ی التهاب پانکراس  pancreatitis   دارند در خطر ابتلا هستند . اما دیابت نوع دو ،ریسک فاکتور این بیماری نیست.

 

رژیم غذایی که شامل مقدار زیادی گوشت قرمز و یا مقدار کم میوه و سبزیجات باشد،با سرطان پانکراس در ارتباط است .

  

مصرف بیش از 30 گرم الکل در روز باعث افزایش خطر به میزان نسبتا اندکی برای این نوع سرطان می شود.ورزش مانند 4 ساعت پیاده روی در هفته ممکن است، سبب محافظت در برابر این سرطان شود.

 

مداخلات تغذیه ای همراه با کموتراپی(شیمی درمانی)در این بیماران نتیجه را ارتقا می دهد.افزایش خطر در دریافت رژیمی چربی اشباع و   PUFAیافت شده است.

 

تهیه کننده: ملیکه مهاجرانی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10829 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند بازدید: 1588 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
یک روز با عوامل سریال برادرجان در میدان تره بار/پرتغال خوردن به سبک میدونی ها پایگاه خبری لقمه: سریالی که با هدف حق طلبی و تاکید بر حق الناس توسط سعید نعمت الله نوشته شد.