علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟


پایگاه خبری لقمه: سرطان پانکراس چهارمین علت متداول مرگ بر اثر سرطان در مردان و پانزدهمین در زنان است.معمولا بین سنین 65تا 79 سال روی می دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، شروع پیشرفت سرطان پانکراس چندین سال  قبل از ظهور علائم ان است و بسیاری از افراد شش ماه پس از تشخیص این سرطان فوت می کنند.  

 

تقریبا تمام سرطان های پانکراس ادنو کارسینوم هستند.حدود 50-70درصد بیماران در قسمت سر پانکراس و 50 درصد در بدنه ی پانکراس  سرطان دارند.

هنگامی که خود به خود لخته ی خون در عروق پروتال باشد، ممکن است با سرطان پانکراس در ارتباط باشد.

 

خطر سرطان پانکراس با بالا رفتن سن افزایش می یابد.این سرطان کمی در مردانی که سیگار می کشند ،افراد امریکایی _افریقایی ها و افراد چاق متداول تر است.سومین علت ابتلا به سرطان پانکراس کشیدن سیگار است.افرادی که سابقه ی التهاب پانکراس  pancreatitis   دارند در خطر ابتلا هستند . اما دیابت نوع دو ،ریسک فاکتور این بیماری نیست.

 

رژیم غذایی که شامل مقدار زیادی گوشت قرمز و یا مقدار کم میوه و سبزیجات باشد،با سرطان پانکراس در ارتباط است .

  

مصرف بیش از 30 گرم الکل در روز باعث افزایش خطر به میزان نسبتا اندکی برای این نوع سرطان می شود.ورزش مانند 4 ساعت پیاده روی در هفته ممکن است، سبب محافظت در برابر این سرطان شود.

 

مداخلات تغذیه ای همراه با کموتراپی(شیمی درمانی)در این بیماران نتیجه را ارتقا می دهد.افزایش خطر در دریافت رژیمی چربی اشباع و   PUFAیافت شده است.

 

تهیه کننده: ملیکه مهاجرانی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10829 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند بازدید: 1391 ساعت: 10:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
2 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
3 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
4 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
5 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
6 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
7 این شایعات به ملون نمی چسبد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
8 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
9 افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول ۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور
10 نقش کافئین در کاهش خطر ابتلا به سرطان و سنگ کلیه ۱۴۰۰ شنبه ۹ مرداد
11 آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...