صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اخبار سلامت
>
یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات
یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات
پایگاه خبری لقمه: یافتهها نشان میدهد که تنظیم رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ میتواند به طور بالقوه پیشرفت سرطان را کاهش دهد و زمان لازم را برای مداخلات تهاجمیتر افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری
لقمه
، بسیاری از مردان به تغییرات سبک زندگی، از جمله رژیم غذایی، برای کمک به مدیریت سرطان و جلوگیری از پیشرفت بیماری علاقه مند هستند. یافتههای ما نشان میدهد که تنظیم رژیم غذایی میتواند به طور بالقوه پیشرفت سرطان را کاهش دهد و زمان لازم را برای مداخلات تهاجمیتر افزایش دهد.
تغییرات در دستورالعملهای درمان سرطان پروستات باعث میشود بسیاری از مردان مبتلا به تومورهای با رشد آهسته، به جای درمانهای ناتوانکننده، کنترل دقیق بر سرطان را انتخاب کنند.
با این حال، حدود نیمی از مردانی که «انتظار هوشیارانه» را انتخاب میکنند، طی پنج سال پس از تشخیص، به جراحی و / یا درمان دارویی برای تومور نیاز خواهند داشت.
تیم دکتر ویلیام آرونسون نویسنده این تحقیق و استاد اورولوژی در دانشگاه کالیفرنیا پی برد برخی مواد مغذی مانند اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در برخی مکملهای ماهی و روغن ماهی ممکن است در این زمینه کمک کننده باشند.
برای کشف این موضوع، آنها ابتدا ۱۰۰ بیمار را انتخاب کردند که سرطان پروستات شأن در سطح پایین یا متوسط تشخیص داده شده بود و همه آنها انتظار هوشیارانه را انتخاب کرده بودند.
تیم تحقیق بر این باورند که تحقیقات بیشتری برای تأیید اینکه آیا افزایش مصرف امگا ۳ اثرات طولانیمدتی بر نتایج سرطان پروستات دارد یا خیر، مورد نیاز است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :بازنشر این مطلب اختصاصی پایگاه خبری لقمه با ذکر منبع بلامانع است.
کد:
15696
تاریخ نشر:
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
بازدید:
351
ساعت:
2:57 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
دانه ای که برای لاغری معجزه می کند
۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
2
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5
نمایشگاه عکس سفرههای هفتسین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت
۱۳۹۹ سه شنبه ۲۶ اسفند
6
با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
7
معرفی رقم جدید گیاهدانه روغنی حاوی امگا 3
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
8
آیا امگا 3 در حفظ سلامت رودهها موثر است؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
9
آیا تغذیه می تواند یکی از دلایل افسردگی باشد
۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
10
پیشگیری از میگرن با 7 مواد غذایی
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد
دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...
بخور نخورهای اضطراب و افسردگی
در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...
قهوه نوشها خوش بینتر هستند
دانشمندان میگویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم
بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگترین لذتهای زندگی است اما بسیاری از افراد بهراحتی از این لذت میگذرند و نمیدانند که میتوانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانوادهشان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟
روزگاری نوشیدن آب پرتقال، انار یا آب سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوهها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازهای آن را میخریم و گاهی آنقدر مزهاش برایمان دلچسب و خنکیاش گوارا میشود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده میکنیم، اما آیا واقعا آبمیوههای صنعتی آبمیوهاند؟
طرز تهیه انواع جوانهها در منزل
تمیزترین، مفیدترین و بیدردسرترین غذایی كه میتوان در زمان ما پیدا كرد، آنهایی هستند كه به وسیلهی خود ما و در خانه درست میشوند(مثل انواع جوانهها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
شلغم و خواص دارویی آن
شلغم جزو سبزیجات ریشهای (غدهای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه آن و هم برگهایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگها، بیشتر از خود شلغم است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است