مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود


پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس طب سنتی گفت: مصرف سالاد شیرازی و سالاد کاهو همراه با غذا در درازمدت منجر به کاهش عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود؛ از دیدگاه طب سنتی ایران اختلال هضم زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سید جواد علوی در گفت‌و‌گویی پویا درباره اشکالات سفره غذا اظهار داشت: نان‌هایی که خمیر آن‌ها خوب پخته نشده و اصطلاحاً «ورنیامده» است، دیرهضم هستند و علاوه بر ایجاد اختلال هضم در افراد با معده ضعیف، در مصرف طولانی‌مدت زمینه را برای برخی بیماری‌ها (طبق طبقه‌بندی طب ایرانی، بیماریهای انسدادی نامیده می‌شوند) در بدن فراهم می‌کنند, بهترین نان, نانی است که خمیر خام کمتری داشته باشد, مثل نان سنگک برشته.

 

مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم

 

این کارشناس طب سنتی گفت: مصرف ماست همراه با غذا در درازمدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود؛ ماست در وعده‌های جداگانه یا به‌صورت میان‌وعده و همراه با مصلحات خورده شود؛ از مصلحات ماست می‌توان نعناع، آویشن، پونه و زنیان را نام برد.

 

وی تصریح کرد: مصرف سالاد شیرازی و سالاد کاهو همراه با غذا در درازمدت منجر به کاهش عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می‌شود, از دیدگاه طب سنتی ایران، اختلال هضم زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌هاست. باید از مصرف این سالادها همراه با غذا یا بلافاصله, قبل یا بعد از غذا پرهیز شود.

 

زیاده‌روی در مصرف میوه‌های آبکی استعداد ابتلا به عفونت را بالا می‌برد

 

علوی خاطرنشان کرد: زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها خصوصاً میوه‌های آبکی به‌دلیل تأثیرات سوء بر دستگاه گوارش استعداد ابتلا به عفونت را بالا می‌برد و پرهیز از این کار به‌ویژه در افراد مستعد زکام ضروری است.

 

افراد قبل از خواب از مصرف فست‌فودها و آجیل پرهیز کنند

 

این کارشناس طب سنتی یادآور شد: مصرف غذاهای روغنی، سنگین و چرب باعث می‌شوند افراد صبح روز بعد، احساس تنبلی کنند؛ بهتر است افراد از مصرف فست فودها، آجیل و غذاهای سرشار از پنیر به‌خصوص پنیر پیتزا قبل از خواب اجتناب کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 10863 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند بازدید: 2494 ساعت: 10:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
4 نظارت بر گرانفروشی و بهداشت در ماست بندی ها تعطیل است ۱۴۰۱ جمعه ۳ تير
5 کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
6 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
7 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
8 کاهش ریسک ابتلا به بیماری قلبی با مصرف ماست ۱۳۹۶ يکشنبه ۶ اسفند
9 طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10 سریع‌ترین راه های درمان برفک دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  قوانین مسـافـرت در دوران بارداری به‌طور کلی خانم‌های باردار بعد از هفته 20 در صورتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.