خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مواد غذایی به ظاهر مفید و سالم وجود دارند که برای کودکان بسیار مضر هستند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از کودکان در سنین کم شروع به خوردن غذا‌هایی می‌کنند که حاوی قند زیادی هستند. این موضوع باعث کاهش حساسیت چشایی کودکان می‌شود، بنابراین غذا‌های معمولی دیگر جذاب به نظر نمی‌رسد. به علاوه غذا‌های دیگری هم وجود دارد که کودکان به دلیل خصوصیات فیزیولوژیکی بدن خود نباید از آن‌ها بخورند. در ادامه این مطلب با فهرستی از مضرترین مواد غذایی که اغلب توسط کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد، اشاره می‌کنیم.

 
آب میوه
آب میوه در بین کودکان در سنین مختلف از جمله مواد غذایی محبوب است، هرچند تحقیقات نشان می‌دهد که مضرات زیادی دارد. یک لیوان آب میوه حاوی ۵ تا ۶ قاشق چایخوری شکر است. قند محلول در آب میوه بلافاصله وارد جریان خون می‌شود که درمتابولیسم کربوهیدرات‌ها مشکل ایجاد می‌کند. متخصصان خوردن میوه را به جای نوشیدن آب میوه توصیه می‌کند. به دلیل فیبر موجود در میوه، آب آن به تدریج جذب می‌شود. 
 
 
ماست میوه‌ای
ماست‌های میوه‌ای حاوی قند، چربی و کالری زیادی هستند که منجر به اضافه وزن و چاقی کودکان می‌شود و خطر ابتلا به دیابت را در ان‌ها افزایش می‌دهد.
 
 
غلات فرآوری شده صنعتی
اگرچه ادعای تولیدکنندگان غلات فرآوری شده صنعتی این است که این موادغذایی دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی هستند. اما در حقیقت، آن‌ها حاوی هیچ عنصر سالمی نیستند و دارای مقدار زیادی قند هستند.
 
 
تمام عناصر سالم موجود در ذرت، گندم و جو در طول فرآیند تولید از بین می‌روند و فقط کربوهیدرات‌های آن‌ها باقی می‌مانند. تحمل گرسنگی با این خوردن این موادغذایی بسیار مشکل است، بنابراین فقط چند ساعت بعد، کودک دوباره گرسنه خواهد شد.
 
عسل
کودکان قبل از دو سالگی نباید عسل بخورند. استفاده از عسل تا قبل از دوسالگی نه تنها باعث یک واکنش آلرژیک در کودک می‌شود بلکه ممکن است گاهی اوقات عسل حاوی باکتری‌هایی باشد که می‌تواند به یک بیماری عفونی جدی به نام بوتولیسم منجر شود.
 
بیشتر بخوانید: خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های سالم و مغذی برای محل کار + تصاویر
 
انگور
انگور حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز کودکان است، اما گوارش این میوه برای کودک بسیار دشوار است. موز جایگزینی عالی برای کودکان زیر دو سال است.
 
 
مولتی ویتامین‌ها 
مصرف ویتامین‌ها همیشه موضوع بسیار چالش برانگیز است. نکته این است که والدین اغلب به جای مشورت با یک متخصص، به دانش و تجربه خود تکیه می‌کنند که این امر کاملاً اشتباه است و حتی می‌تواند خطرناک هم باشد. ویتامین‌ها اگرچه ممکن است بی ضرر باشند، اما باید توسط پزشکان تجویز شوند.کودکان باید ویتامین‌های مورد نیاز خود را از مواد غذایی دریافت کنند و نیازی به مصرف مکمل‌ها ندارند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14058 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان بازدید: 4057 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
7 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
8 هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟ ۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
9 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  رازهایی درباره فست فودها! شواهد بسیاری هست که می گوید همبرگرهای رستوران های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
آبلیمو آب لیموست!؟ فصل، فصل لیمو و آب‌لیموی تازه است و یکی از سۆال‌هایی که این روزها مطرح می‌شود در مورد تفاوت آب‌لیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاه‌ها و مغازه‌های عرضه مواد غذایی است...