شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ


پایگاه خبری لقمه: حتما تا کنون مطالب بسیاری را درباره نوشیدنی اصیل ایرانی یعنی دوغ شنیده و مطالعه کرده اید و از فواید بیشمار آن برای تندرستی آگاه هستید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اینبار  میخواهیم داریم در باره  کاربرد دوغ برای شادابی و طراوت پوست بیشتر با هم  بحث کنیم. 

 

برای ساختن یک ماسک عالی و بی نظیر، یک فنجان دوغ را کمی حرارت داده و ۳ قاشق غذاخوری شکوفه های آقطی به آن اضافه کنید.

 

بعد این مخلوط را روی حرارت بسیار کم قرار دهید تا بعد از نیم ساعت کمی بجوشد.

حالا شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود.

از این مخلوط آماده می توانید به عنوان یک ماسک فوق العاده  برای پوست صورت استفاده کنید.

 

دوغ خاصیت تمیزکنندگی سحرآمیزی دارد و می تواند منافذ بزرگ پوست را کاملا تمیز کند.

در ضمن دوغ و آقطی هر دو خاصیت سفید کنندگی عالی دارند.

به عنوان یک ماسک ساده ، می توانید از دوغ به تنهایی هم استفاده کنید.

 

مزیت ماسک شیر و دوغ این است که بی رنگ بوده و زمانیکه آنها را روی پوست خود قرار می دهید کسی متوجه این ماسک ها روی پوست شما نخواهد شد.

استفاده از ماسک شیر هم پوست را در مدت کوتاهی شفاف و زیباتر می سازد.

 

به علاوه برای پاک کردن صورت از آلودگی ها هم می توانید صد در صد روی شیر حساب کنید و خبر خوش اینکه شیر علاوه بر تمیز کردن صورت شما، مژه ها و ابروهای شما را هم تقویت کرده و باعث رشد بهتر آنهامی شود.

 

منبع-http://www.mahsho.com 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تا سلامتی

کد: 10986 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين بازدید: 3140 ساعت: 10:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
2 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت
3 دلتا کرونا در کمین ۱۲۰ شهر قرمز/لطفا ماسک بزنیم ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
4 ممنوعیت ارائه خدمات به افراد بدون ماسک در ادارات دولتی ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
5 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
6 جلوگیری از پیری پوست صورت با آب برنج ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 ارتباط مصرف سبزی جعفری با رفلکس معده چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
8 خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۹ آذر
9 حجاج در معرض "کرونا" ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور
10 ماسک های طبیعی برای درمان موخوره ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 تفاله غذایی که بهتر است آنها را دور نریزید ته مانده ها و تفاله های بعضی از غذاها و میوه هایی ...

  آب سیب، مسهل یا یبوست زا؟ ارزش غذایی:۲۵۰ گرم آب سیب شیرین نشده حدود ۱۱۴ کالر...

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.