دلتا کرونا در کمین ۱۲۰ شهر قرمز/لطفا ماسک بزنیم


مردم بیش از ۱۲۰ شهر دارای وضعیت قرمز کرونایی در خطر ابتلا به ویروس جدید موسوم به دلتا کرونا هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه،  در حالی که شناسایی ویروس کرونای هندی موسوم به دلتا در استان خوزستان تائید شده و با ورود دلتا از جبهه جنوبی و شرق ایران، اکثر شهرهای استان سیستان و بلوچستان قرمز شده است. این استان در وضعیت بسیار بد کرونایی به سر می برد؛ موج پنجم کرونا هم با افزایش شهر‌های قرمز در حال گسترش و موارد ابتلا به سرعت در حال افزایش است.
ویروس دلتا در مقایسه با انواع قبلی کرونا از قدرت سرایت پذیری بیشتری برخوردار است. در این شرایط باید شیوه نامه های بهداشتی را در مقایسه با قبل بیشتر رعایت کرد و به کارگیری محدودیت های کرونایی باید جدی‌تر از قبل مورد توجه قرارگیرد اما به گفته مسئولان وزارت بهداشت میانگین میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در کشور به ۶۸ درصد و در برخی استان‌ها به ۴۰ درصد رسیده که نگران کننده است.
 
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه اعلام کرده است: در ایران در استان‌های جنوبی، شرقی و جنوب شرقی تعداد شهرهای درگیر در استان‌ها افزایش می‌یابد و علی‌رغم تاکیدات زیاد، رعایت پروتکل‌ها کمتر از ۷۰ درصد است که عدد پایینی است و اگر بخواهیم پروتکل اثرگذار باشد باید بالای ۸۵ درصد رعایت پروتکل داشته باشیم.
 
وجود ویروس دلتا در جای جای کشور با توجه به قدرت سرایت آن قطعا می‌تواند میزان همه‌گیری را افزایش دهد و میران بستری و مبتلا را  خدای ناکرده متوفیان را بیشتر خواهد کرد.

 

دکتر مسعود مردانی درباره علائم ابتلا به دلتا کرونا یا کرونای هندی، تصریح کرد: مبتلایان به این نوع جهش، شدت علائم بیشتری را تجربه می‌کنند و از نظر مرگ و میر هم می‌توان گفت میزان مرگ و میر بیشتری دارد.

وی با اشاره به اینکه درخصوص دارو و تجهیزات برای بیماران کرونایی اکنون مشکلی وجود ندارد، گفت: پزشکان در حال انجام کار خود هستند و دارو و اکسیژن به میزان کافی وجود دارد، اما در عین حال توصیه جدی ما به مردم این است که بدانند فرقی در روش‌های پیش‌گیری از ابتلا به کرونای هندی، آفریقایی، بریتانیایی، چینی و... وجود ندارد. تنها راه ایمن بودن در شرایط کنونی رعایت شیوه نامه ها، استفاده از ماسک، شست و شوی دست‌ها، شرکت نکردن در تجمعات و فاصله گذاری اجتماعی است.
پس لطفا برای محافظت از خود و عزیزانمان و دیگران، ماسک بزنیم!
 
 
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
 



کد: 14357 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير بازدید: 1111 ساعت: 1:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
2 انتقاد رئیس اتحادیه از برگزاری مجالس در دفاتر اسناد رسمی!/کرونا عده ای از تالارداران را ورشکست کرده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
3 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
4 اعلام آمارهای کرونایی/ از شناسایی ۳۹۹۸۳ بیمار جدید کرونایی تا فوت ۶۶۵ بیمار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
5 روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6 یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
8 دوره نهفتگی کرونا دلتا چند روز است؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
9 اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
10 مهمترین علائم کرونای هندی/ کودکان و نوجوانان بیشتر گرفتار می‌شوند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟ صرفه‌جویی یکی از آن عادت‌های پسندیده‌ای است که حتی...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
هیچ‌یک از نوشیدنی‌های کفیر در بازار ایران، کفیر نیست! یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.