صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
>
با مصرف شکلات تلخ حس آرامش را تجربه کنید
با مصرف شکلات تلخ حس آرامش را تجربه کنید
پایگاه خبری لقمه: محققان عنوان می کنند؛ شکلات تلخ موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد می شود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
،
دکتر متیو پاز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه سوئین برن استرالیا، در این باره می گوید: «مصرف شکلات معمولا با بهبود حالات خلق و خو مرتبط است.»
مطالعات نشان می دهد پلی فنول های موجود در شکلات تلخ می تواند موجب افزایش حس آرامش و رضایتمندی در افراد شود.
پاز نیز عنوان می کند: «مطالعه بالینی ما برای اولین بار به لحاظ علمی تاثیرات مثبت پلی فنول های کاکائو را بر روی خلق و خو ثابت کرد.»
در این مطالعه ۷۲ زن و مرد سالم در رده سنی ۴۰ تا ۶۵ سال شرکت داشتند و به طورتصادفی نوشیدنی شکلات تلخ همراه با ۵۰۰mg، ۲۵۰mg یا ۰mg پلی فنول های کاکائو دریافت کردند.
بعد از ۳۰ روز مشخص شد افرادی که نوشیدنی با دوز بالاتر پلی فنول کاکائو خورده بودند در مقایسه با سایرین، احساس آرامش و رضایتمندی بیشتری را گزارش کرده بودند.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :مهر
کد:
11021
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
بازدید:
2080
ساعت:
12:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ادویهای معطر با فواید بیپایان/خواص هل و طریقه مصرف آن
۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3
جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4
چالشها و آسیبها در صادرات زعفران ایرانی
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5
اوضاع بحرانی آزمایشگاههای پزشکی/ سوءاستفاده بیمههای تکمیلی
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6
جزییات آتشسوزی انبار شکلات در بازار تهران
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7
کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9
رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11
علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد
۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دشمن وزن ایدهآل را بشناسید
درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...
تکنیکهای جویدن بهتر غذا
یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...
چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟
رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجهفرنگی با سبزی خی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
مواد غذایی مخصوص خانم ها کدامند ؟
پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید میباشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف میکند؟
غذاهای سالم را بشناسید
برخی از غذاها بسیار سالم هستند که در توصیه های هر متخصص تغذیه ای وجود دارد.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟
یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه میشود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوههای طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر میتوانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است