به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمد سعیدی صبح چهارشنبه در اولین جلسه کمیته ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام سال ۹۶در استانداری سمنان، ضمن بیان اینکه شیر خام سهم قابل توجهی در تولید فرآوردههای خام دامی در کشور را دارا است، بیان کرد: به دلیل شرایط ویژه این ماده غذایی همچون فسادپذیری سریع، نظارت بیشتر بر زنجیره تولید، حمل، فرآوری و عرضه آن را طلب می کند.
وی با بیان اینکه کیفیت بهداشتی شیر خام در استان سمنان در حال ارتقاء است، افزود: این کمیته با هدف بررسی وضعیت کیفیت بهداشتی شیر خام در استان و تدوین راهکارهای اجرایی ارتقای کیفیت بهداشتی شیر خام، در مراکز تولید، جمع آوری، توزیع، فرآوری و عرضه و تعیین معیارهای بهداشتی شیر خام با توجه به مطالعات انجام شده و راهکارهای اجرایی برای جلوگیری از ورود شیرهای بی کیفیت و نامطلوب بهداشتی به چرخه مصرف و در نهایت ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام تشکیل شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان در ادامه از برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت در شهرستان سمنان خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و لزوم کنترل و پیشگیری از این بیماری مشترک بین انسان و دام، دوره آموزشی پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ویژه مراقبان سلامت مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان های سمنان، سرخه و مهدیشهر با همکاری مرکز بهداشت شهرستان سمنان در محل سالن آموزش بهورزان علوم پزشکی استان برگزار شد.
سعیدی افزود: دراین دوره آموزشی مراقبان سلامت با بیماری کریمه کنگو و راه های کنترل و پیشگیری از آن آشنا شده و به سوالات حاضران درخصوص این بیماری و سایر بیماری های مشترک بین انسان و دام پاسخ داده شده و بحث و تبادل نظر در زمینه تدابیر پیشگیرانه از بیماری صورت پذیرفت.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۸۳۲ بیماری مشترک بین انسان و دام شناخته شده است، بیماری تب کریمه کنگو را از خطرناک ترین این بیماریها عنوان کرد و از عموم مردم به خصوص گروه های در معرض خطر که شامل دامداران، قصابان، پرسنل کشتارگاه ها، پزشکان و دامپزشکان هستند خواست تا مراقبت لازم و تدابیر پیشگیرانه از بیماری را همواره مدنظر داشته باشند.
نقل از :مهر