هندوانه ایرانی هیچ مشکلی ندارد


پایگاه خبری لقمه: در حالی که خبرهایی مبنی بر برگشت خوردن هندوانه‌های ایرانی از عمان منتشر شده بود و سازمان حفظ نباتات اعلام کرد که این محصول باقی مانده سموم ندارد و برگشت نخورده است، رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار نیز تصریح کرد که هندوانه ایرانی هیچ مشکلی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، چندی پیش اخباری مبنی بر برگشت خوردن یک محموله هندوانه صادراتی به عمان منتشر شده بود که محمد علی باغستانی میبدی - رئیس سازمان حفظ نباتات - اعلام کرد که هندوانه‌های صادراتی به این کشور هیچ مشکلی از نظر باقی مانده سموم نداشته‌اند و گزارشی از بازگشت محموله صادراتی هندوانه به عمان از بنادر جنوبی کشور دریافت نشده است.

 
وی افزود: چنانچه هر صادرکننده‌ای پیش از صادرات اقدام به اخذ مجوز بهداشتی لازم از معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دیگر دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان حفظ نباتات کند، قطعا چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد. زیرا برخی از کشورها برای ورود محصولات کشاورزی به کشورشان درخواست گواهی بهداشت محصول را می‌کنند که با رجوع به سازمان غذا و دارو این گواهی‌ها اخذ و بدون هیچ مشکلی صادرات انجام می‌شود.
 
پس از این اظهارت نیز حسین مهاجران - رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار - در این باره به ایسنا، گفت: هندوانه ایرانی سال‌ها و بلکه دهه‌هاست که با همین سبک و سیاق تولید، مصر و به کشورهای مختلف صادر می‌شود و هیچ مشکلی از نظر باقی مانده سموم و کیفیت ندارد، بنابراین به نظر می‌رسد همان گونه که وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات اعلام کرد این محصول برگشت نخورده باشد.
 
وی افزود: ممکن است از نظر شکل ظاهری بیرون و داخل محصول تفاوتی نسبت به دیگر انواع هندوانه وجود داشته باشد اما این مساله ارتباطی به شایعات مطرح شده ندارد، چرا که تنها دلیل آن نوع بذر و شیوه‌ی تولید آن است.
 
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و تره بار ادامه داد:هم اکنون تولید و بازار هندوانه وضعیت مناسبی دارد و هر کیلوگرم از این محصول بسته به کیفیت ۳۰۰ تا حدود ۶۰۰ تومان در مراکز عمده فروشی عرضه می‌شود که در پایین ترین قیمت نیز تولید کنندگان متضرر نمی‌شوند.
 
با توجه به این که تنها در فروردین ماه امسال بیش از ۸۵ هزار تن هندوانه به ارزشی بالغ بر ۱۶ میلیون دلار به ۲۳ کشور مختلف از جمله برخی کشورهای اروپایی مانند انگلستان، آلمان، اتریش، سوئد و غیره صادر شده است به نظر نمی‌رسد که هندوانه ایرانی با مشکلات بهداشتی و قرنطینه‌ای از جمله بالا بودن باقی‌ مانده سموم مواجه باشد و باید دید گزارش رسمی در آینده از برگشت خوردن یک محموله هندوانه ایرانی از عمان منتشر می‌شود یا آنکه اخبار منتشر شده گذشته شایعه‌ای بیش نبوده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11069 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 1365 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
2 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 افزایش 67 درصدی قیمت هندوانه در هفته جاری ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
7 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
8 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
9 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
10 گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11 قیمت هندوانه در نزدیکی شب یلدا بیش از ۲۰۰۰ تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  کیک ها خوشمزه هستند ولی ... کیک ‌ها از جمله شیرینی‌ های اشتها برانگیزی هستند ک...

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
لاغر شدن برای سلامت یا زیبایی آیا شما هم فکر می کنید هر قدر لاغرتر باشید، زیباتر هستید و کاهش وزن و لاغر شدن به بهبود کیفیت زندگی تان کمک می کند؟
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.