آیا مصرف کاکائو از سکته قلبی جلوگیری می کند؟


پایگاه خبری لقمه: یونیورسیتی هرالد، پژوهش جدید محققان دانشگاه هاروارد نشان داد مصرف متوسط شکلات موجب تقویت قلب می‌شود

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عاشقان غذا حالا دیگر می‌توانند بدون این که عذاب وجدان داشته باشند مقدار بیشتری از دسرهای شکلاتی استفاده کنند و لذت ببرند.
 
دانشکده سلامت دانشگاه هاروارد با همکاری دانشمندان دانمارکی طی این پژوهش با مشارکت بیش از 55 هزار شرکت‌کننده دریافتند مصرف شکلات ریسک ضربان نامنظم را پایین می‌آورد.
 
داوطلبانی که در طول هفته بین 2 تا 6 وعده دسر شکلاتی مصرف کردند شاهد 20 درصد کاهش ضربان نامنظم قلب بودند.
 
ضربان نامنظم قلب که به عنوان انقباض نامنظم رشته‌های عضلانی دهلیز شناخته می‌شود، یکی از عوامل اصلی ایجاد لخته خون و سکته است.
 
شرکت‌کنندگانی که در طول هفته یک تا سه وعده شکلات خوردند در مقایسه با افرادی که تقریبا 30 گرم در طول یک ماه (کمتر از یک وعده) مصرف داشتند، 10 درصد کاهش انقباض عضلات دهلیزی کمتری داشتند.
 
کسانی که هر 7 روز یک وعده دسر شکلاتی خوردند شاهد 17 درصد کاهش ضربان نامنظم بودند، در حالی که افرادی که هر روز یا بیش از یک وعده در روز شکلات مصرف کردند با 16 درصد کاهش روبه‌رو شدند.
 
شایان ذکر است که این نتایج روی مردان و زنان دارای نتایج یکسانی بود. البته باید توجه داشت که مصرف زیاد و بیش از حد شکلات همچنان توصیه نمی‌شود، چرا که موجب بالا رفتن قند خون شده و به خاطر کالری بالایی که دارد باعث اضافه وزن شده و مشکلات متابولیک پدید می‌آورد.
 
پژوهش قبلی دانشگاه هاروارد نشان داده بود که مصرف به اندازه کاکائو سلامت قلبی و عروقی را تضمین می‌کند و مقادیر زیاد فلاوانول موجود در کاکائو بهبود عملکرد رگ‌های خونی را به ارمغان می‌آورد.
 
در هر حال، مصرف متوسط شکلات قطعا یک عادت پسندیده محسوب می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11121 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير بازدید: 2331 ساعت: 1:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
4 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
5 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
8 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
9 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
10 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
روایت گرانی ماکارونی و چند توصیه در اصلاح سیاست ارزی/‌ لزوم پرداخت علی‌‌الحساب یارانه‌ پایگاه خبری لقمه: در یکی دو‌ روز اخیر پس از افزایش یکباره قیمت ماکارونی این کالا در فروشگاه‌ها ناپدید و یا با قیمت‌های بالا عرضه شد، تولیدکننده‌های ماکارونی اما می‌گویند ماکارونی که تا پیش از این با آرد یارانه ای تولید کرده‌‌ایم را گرانتر نمی‌فروشیم و کسانی که یک شبه قیمت ماکارونی را تغییر دادند مشمول جریمه تعزیرات می‌شوند.
سفره‌ مناسب قلبتان را پهن کنید! غذاهای زیر به شما کمک می‌کند قلب‌تان سالم بماند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.