طرح مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی به ثبت رسمی رسید


مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی پس از طی مراحل اداری خود در اداره حقوقی ارشاد ثبت شده و از این پس واجد حقوق معنوی و مادی و حمایت قانونی است.

بنابر گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، پس از پیگیری های فراوان و با توجه به شرایط فراهم شده به واسطه تصویب بخش عمده ای از لایحه حمایت از حقوق مالكیت فكری و معنوی مصنفین و مولفین و هنرمندان،مشخص شدن لزوم حمایت از حقوق مادی و معنوی آثار ادبی، هنری، موسیقیایی و سینمایی آفرینندگان ایرانی و سیر به ثبت رساندن طرح جامع مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی انجام و خبر آن نیز در روزنامه رسمی منتشر شد.


این طرح با شماره 1287 جلد یک ثبت آثار ادبی و هنری در تاریخ 12/10/1390به ثبت رسیده و خبر آن در روزنامه رسمی مورخ 31/1/1391 شماره 19551 منتشر شده است.



این مسابقات چهارگانه که با موضوعات سفره های هفت سین ، سفره های یلدا، سفره های  افطاری و سفره های حسینی از سال1387 توسط سایت لقمه به طور منظم در چهار سال پیاپی در بخش خصوصی و با حمایت نهادهایی چون معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده و از همراهی اساتید بزرگ و به نام عرصه هنر عکاسی درشورای  سیاستگزاری و هیات داوران خود بهره برده و از مشارکت جدی و دوستانه عموم هنرمندان عکاس سراسر کشور و اصحاب خدوم و کوشای رسانه هم برخوردار بوده است.


هدف ثبت این طرح و مسابقات، تقویت زمینه همفکری و مشارکت همگان دربرگزاری مسابقاتی با کیفیت و سطحی بالا و جلوگیری از انجام امور موازی در خصوص فعالیتی که در بخش خصوصی و با هدف تاکید بر هویت و فرهنگ اسلامی و ملی ایران زمین شکل گرفته، عنوان شده است.


بر این اساس این دبیرخانه از عموم علاقمندان، موسسات، شرکت ها، سازمان ها و ارگان‌های خصوصی و دولتی تقاضا می کند که ضمن احترام به حقوق طراحان و مالکان این سلسله مسابقات، در صورت تمایل پیشنهادات خود را برای هر نوع همکاری و برگزاری هر چه با شکوه تر این مسابقات و نمایشگاه ها که با برگزاری مسابقات سفره‌های افطاری در چند بخش متنوع وارد پنجمین دوره خود خواهد شد، با دبیرخانه دائمی مربوطه تماس حاصل كنند.




کد: 1121 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3391 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.