طرح مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی به ثبت رسمی رسید


مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی پس از طی مراحل اداری خود در اداره حقوقی ارشاد ثبت شده و از این پس واجد حقوق معنوی و مادی و حمایت قانونی است.

بنابر گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، پس از پیگیری های فراوان و با توجه به شرایط فراهم شده به واسطه تصویب بخش عمده ای از لایحه حمایت از حقوق مالكیت فكری و معنوی مصنفین و مولفین و هنرمندان،مشخص شدن لزوم حمایت از حقوق مادی و معنوی آثار ادبی، هنری، موسیقیایی و سینمایی آفرینندگان ایرانی و سیر به ثبت رساندن طرح جامع مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی انجام و خبر آن نیز در روزنامه رسمی منتشر شد.


این طرح با شماره 1287 جلد یک ثبت آثار ادبی و هنری در تاریخ 12/10/1390به ثبت رسیده و خبر آن در روزنامه رسمی مورخ 31/1/1391 شماره 19551 منتشر شده است.



این مسابقات چهارگانه که با موضوعات سفره های هفت سین ، سفره های یلدا، سفره های  افطاری و سفره های حسینی از سال1387 توسط سایت لقمه به طور منظم در چهار سال پیاپی در بخش خصوصی و با حمایت نهادهایی چون معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شده و از همراهی اساتید بزرگ و به نام عرصه هنر عکاسی درشورای  سیاستگزاری و هیات داوران خود بهره برده و از مشارکت جدی و دوستانه عموم هنرمندان عکاس سراسر کشور و اصحاب خدوم و کوشای رسانه هم برخوردار بوده است.


هدف ثبت این طرح و مسابقات، تقویت زمینه همفکری و مشارکت همگان دربرگزاری مسابقاتی با کیفیت و سطحی بالا و جلوگیری از انجام امور موازی در خصوص فعالیتی که در بخش خصوصی و با هدف تاکید بر هویت و فرهنگ اسلامی و ملی ایران زمین شکل گرفته، عنوان شده است.


بر این اساس این دبیرخانه از عموم علاقمندان، موسسات، شرکت ها، سازمان ها و ارگان‌های خصوصی و دولتی تقاضا می کند که ضمن احترام به حقوق طراحان و مالکان این سلسله مسابقات، در صورت تمایل پیشنهادات خود را برای هر نوع همکاری و برگزاری هر چه با شکوه تر این مسابقات و نمایشگاه ها که با برگزاری مسابقات سفره‌های افطاری در چند بخش متنوع وارد پنجمین دوره خود خواهد شد، با دبیرخانه دائمی مربوطه تماس حاصل كنند.




کد: 1121 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 3366 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  سیب معجونی برای درمان بسیاری از دردها سیب از جمله میوه‌هایی است که در همه فصل‌های سال بی...

  چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید پزشکان توصیه می‌کنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نان تازه، تخم مرغ آب پز و لكه آدامس شب موقع خواب یاد یخچال می افتید. چرا؟ چون رژیم هستید و شام هم نخورده اید اما قصد دارید صبح كه از خواب بیدار شدید قبل از خروج از خانه صبحانه مفصلی بخورید.اما...
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.