آغاز کاهش قیمت پیاز/ قیمت روی ۳۰۰۰ تومان می‌چرخد


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی از کاهش ۵۰۰ تومانی قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت که با توجه به ورود تولیدات جدید از مناطق مختلف، پیش‌بینی می‌شود تا ۱۵ روز دیگر قیمت این محصول تا حدود ۱۰۰۰ تومان نیز کاهش پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پس از حدود یک ماه گرانی و افزایش قیمت غیر منطقی پیاز در بازار که به گفته رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی حتی از موز هم گران‌تر شده بود، بالاخره با کاهش قیمت نیز همراه شده که البته همچنان روی خط ۳۰۰۰ تومانی دور می‌زند.

حسین مهاجران - رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی – در این باره گفت: قیمت هر کیلوگرم پیاز در بازار کیلویی ۵۰۰ تومان کاهش یافته و به نظر می‌رسد با ورود محصولات جدید از مناطق مختلف این روند تا ۱۰۰۰ تومانی شدن پیاز ادامه یابد.
 
وی با بیان اینکه پیاز تولید جدید از مناطقی مانند شیراز و کازرون به بازار وارد شده و در ادامه نیز استمرار خواهد داشت، افزود: هم اکنون پیاز زرد کیلویی حدود ۳۰۰۰ تومان عرضه می‌شود و قیمت هر کیلوگرم از این محصول در میدان مرکزی میوه و تره‌بار به حدود ۲۵۰۰ تومان رسیده است.
 
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به اینکه در بازار میوه و تره‌بار تنها پیاز با افزایش قیمت غیر منطقی مواجه شده است و دیگر محصولات کشاورزی و میوه¬ها نسبت به هفته‌های گذشته تغییر قیمت محسوسی نداشته‌اند، اعلام کرد: با توجه به ادامه داشتن برداشت و ورود پیاز به بازار پیش‌بینی می‌شود قیمت این محصول تا ۱۵ روز آینده کاهش منطقی داشته باشد و به کیلویی حدود ۱۰۰۰ تومان برسد.
به گزارش ایسنا، پیش از این نیز مسئولان دولتی و تشکل‌های بخش خصوصی وعده ارزانی داده بودند اما هفته‌ها گذشت و این وعده‌ها محقق نشد و حال باید منتظر بمانیم تا ببینیم چند هفته دیگر پیاز به قیمت منطقی می‌رسد و مشکل آن در تولید و بازار حل می‌شود؟

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11238 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير بازدید: 961 ساعت: 3:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
6 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 کنار گذاشتن نسخه آمریکایی از صنعت دام و طیور ایران ۱۴۰۲ شنبه ۴ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  نکات لازم برای خوردن وعده غذایی در نمایشگاه‌ها محققان می‌گویند قبل از خرید مواد غذایی، توجه کنید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این سبزیجات را در یخچال نگه ندارید نگهداری مواد غذایی در یخچال برای تمام فصول یک عادت خانه داران است اما این کار می تواندبرای برخی از سبزیجات مضر باشد.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.
توصیه های طب سنتی در دوران بارداری بارداری، دوران سرنوشت سازی برای جنین و مادر است و باید به اصول تغذیه‌ای و بهداشتی این دوران توجه شود.