پیش‌بینی ۳۳۰۰ میلیارد تومان برای توسعه آبیاری نوین


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: یکی از سیاست‌های وزارت کشاورزی استفاده از آب مجازی در کشور است که گیاهان پر مصرف را در برنامه واردات و همچنین گیاهان کم‌مصرف را در برنامه صادرات خود قرار دهیم. همچنین امسال دولت برای توسعه روش‌های نوین آبیاری حدود ۳۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی‌مراد اکبری در گفت‌وگویی، اظهارکرد: کشور ما تاب‌آوری توسعه افقی یعنی افزایش سطح زیر کشت را ندارد چون منابع آبی که در اختیار ما قرار داده شده، بسیار محدود است.

 
وی گفت: سالانه یک جلسه هماهنگی و هم‌اندیشی با مدیران آب و خاک کشور برگزار می‌کنیم که در قالب آن سیاست‌های کلی بخش آب و خاک، سیاست‌های منطقه‌ای و سیاست‌های استانی خود را ارزیابی می‌شود.
 
مرادی ادامه داد: همچنین در این جلسات معاونت آب و خاک، مدیرکل ستادی و مدیران آب و خاک سراسر کشور نیز حضور پیدا می‌کنند.
 
معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی در خصوص مشکلات اصلی کشور ما در حوزه کشاورزی عنوان کرد: یکی از مشکلات اساسی کشور ما بحث خشکسالی‌های ۱۵ سال گذشته است که محدودیت منابع آب باعث شده ما روی مباحثی مانند مدیریت آب، مدیریت مصرف و افزایش و ارتقای آبیاری و بهره‌وری آب تمرکز داشته باشیم.
 
اکبری بیان کرد: خوشبختانه دولت هم اهتمام لازم و کافی را برای این بخش در نظر گرفته و به همین منظور نیز در برنامه ششم قوانین بسیار خوبی لحاظ کرده است.
 
وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم سالانه قسمتی از منابع آبی که قبلا با صرفه‌جویی کمتری استفاده شده را با استفاده از روش‌های مدرن آبیاری و سامانه‌های پیشرفته بتوانیم ارتقای کارایی مصرف آب را بالا ببریم و در نهایت بهره‌وری آب را افزایش دهیم.
 
معاون آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشور ما تاب‌آوری توسعه افقی یعنی افزایش سطح زیر کشت را در کشور ندارد و منابع آبی که در اختیار ما قرار داده شده، بسیار محدود است، بیان کرد: ما باید روی توسعه عمودی و افزایش بهره‌وری با محوریت آب در کشور برای افزایش ضریب خود اتکایی محصولات کشاورزی فعالیت داشته باشیم.
 
اکبری با اشاره به برگزاری همایش آب و خاک خاطرنشان کرد: در این همایش‌ها نظرات استان‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و بعد از آن که دیدگاه‌های منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفت، بر روی محصولات مختلف صحبت‌هایی انجام می‌شود و در نهایت به یک جمع‌بندی دست پیدا می‌کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11298 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير بازدید: 1960 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 حضور ۴۳۰ شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاه نهاده های کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
3 چگونگی کنترل اثر خشکسالی بر میزان تولیدات کشاورزی ۱۴۰۱ جمعه ۹ ارديبهشت
4 سبزی و صیفی هایی با طعم آب آلوده ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
5 هیچ محدودیتی برای ارائه تسهیلات به گلخانه‌ها نداریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6 اجرای طرح ابرسانی در ۳۰هزارهکتار از دشت سیستان تاسال۹۷ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 نیاز هزاران میلیارد تومانی برای کاهش پرت آب ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 ارائه تسهیلات برای سردخانه و ایجاد صنایع تبدیلی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
9 ضرورت حمایت دولتی از حوزه کشاورزی/مکانیزه کردن سیستم آبیاری مزارع ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
10 صرفه جویی 102 میلیون متر مکعبی آب کشاورزی با اجرای عملیات آب و خاک ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
11 پیش بینی حدود 33هزار میلیارد ریال برای اجرای آبیاری نوین در اراضی کشاورزی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ پایگاه خبری لقمه: منصور رضایی متخصص تغذیه در برنام...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  به بچه‌های لاغر، ‌بستنی بدهید خیلی از والدین از بدغذا بودن یا کمبود وزن بچه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.