قیمت مرغ از ۸۵۰۰ تومان گذشت/ "گرما" عامل گرانی!


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی از افزایش قیمت گوشت مرغ به دلیل افزایش قیمت جوجه یک روزه و کاهش تولید ناشی از گرمای شدید هوا خبر داد و گفت: هم‌اکنون قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ از کیلویی ۸۵۰۰ تومان نیز عبور کرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهدی یوسف‌خانی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: هم‌اکنون در بازار قیمت گوشت مرغ بیش از ۸۵۰۰ تومان فروخته می‌شود که افزایش قیمت جوجه یک روزه و کاهش تولید مرغ ناشی از گرمای شدید هوا و تلفات ناشی از آن، جزو اصلی‌ترین عوامل گرانی گوشت مرغ محسوب می‌شود.

 
وی افزود: در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۵۶۰۰ از مرغداران خریداری می‌شود که با احتساب هزینه حمل و نقل تا کشتارگاه، کشتار، هزینه حمل و نقل تا مراکز توزیع و سود عمده‌فروشی‌ها و خرده‌فروشی‌های سطح شهر هر کیلوگرم گوشت مرغ حدود ۸۰۰۰ تومان برای فروشندگان تمام می‌شود که با احتساب سود بیش از ۸۶۰۰ تومان به دست مردم می‌رسد.
 
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی ادامه داد: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت مرغ گرانی جوجه یک روزه است که از حدود ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان (معادل ۲۰ درصد) روی قیمت تمام شده هر کیلوگرم از این محصول تاثیر می‌گذارد که البته در کنار آن گرانی نهاده‌ها و کاهش تولید به دلیل تلفات بالای ناشی از گرمای شدید هوا بر گران تر شدن گوشت مرغ تاثیر گذاشته است.
 
هم‌اکنون قیمت گوشت مرغ در استان تهران از کیلویی ۷۹۰۰ تا کیلویی ۸۷۵۰ تومان متفاوت است و آمار بانک مرکزی  از متوسط قیمت خرده‌فروشی برخی مواد خوراکی نشان می‌دهد که هر کیلوگرم گوشت مرغ در سطح شهر تهران به صورت میانگین طی هفته پایانی خردادماه کیلویی ۷۹۴۲ تومان عرضه شده که نسبت به هفته گذشته سه درصد و هفته مشابه ماه گذشته ۱۳.۵ درصد افزایش قیمت داشته است. اما وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید و تامین گوشت مرغ باید پاسخگوی این وضعیت باشد و اعلام کند که دلیل افزایش قیمت گوشت مرغ در بازار چیست و چه راهکاری برای متعادل‌سازی آن در نظر گرفته است؟ و اینکه چه مقدار گوشت مرغ منجمد شده در ذخایر استراتژیک خود دارد و چه میزان از آن را تاکنون توزیع کرده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11389 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد بازدید: 2270 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که ...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
سبزیجات هم زنانه و مردانه دارند همیشه از خوبی‌های سبزیجات و گیاهان شنیده‌ایم و سعی کرده‌ایم آنها را در برنامه غذایی‌مان جای دهیم.
علل چاقی دختران چیست؟ در این روزگار که هر روز تعداد آدم‌های چاق بیشتر از لاغرها می‌شود، محققان پیوسته در حال پژوهش و انجام آزمایش‌های مختلف هستند تا علت چاق شدن افراد را تشخیص داده و بتوانند براساس این نتایج، راه‌های درمان‌ موثرتر و سریع‌تر این معضل را پیدا کنند.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....