به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «غلامحسین شافعی» امروز (یکشنبه) در جشن ملی تولید شکر که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد، توضیح داد: به ازای هر مترمکعب آب در سال 1381، 120 گرم شکر تولید شد که این میزان در سال 1390 به 437 گرم و پارسال به 600 گرم رسید.
وی افزود: این تولید در شرایطی شکل گرفته است که کشور از نظر آب در شرایط بحرانی قرار دارد.
شافعی اضافه کرد: بهمن ماه پارسال به وزیر جهاد کشاورزی پیشنهاد شد چنین مراسمی برای شکرگزاری از خداوند و تجلیل از دست اندرکاران این صنعت برگزار شود.
وی ادامه داد: این دستاورد قابل توجه در مورد شکر نشان می دهد می توان برخی کارها را در شرایط غیرمتعارف انجام داد و رسیدن به آن هدف ها غیرممکن نیست.
وی گفت: دستیابی به این موفقیت علاوه بر افزایش تولید، ثروت و درآمد، رونق اشتغال را به همراه دارد و می توان آن را به مجموع تولید و صنایع کشاورزی تعمیم داد.
به گفته شافعی، در نشست با گروهی از فعالان هلندی آنان بر این باور بودند که ظرفیت بخش صنایع غذایی و کشاورزی ایران مانند شیر خفته ای است که در صورت ارتقای آن و رفع بحران آب دچار دگرگونی می شود و دیگر نمی توان با این شیر خفته رقابت کرد.
جشن ملی تولید شکر امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی و رییس دفتر رییس جمهوری در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
در این جشن «جمال الدین عباسیان، مهدی مفیدی و اسماعیل برادران حسینی» به عنوان تولیدکنندگان برتر شکر معرفی شدند.
نقل از :ایرنا