چرا به مصرف میزان زیادی پتاسیم نیاز داریم؟


پایگاه خبری لقمه: میزان مصرف توصیه شده روزانه پتاسیم برابر با 4,700 میلی گرم است. با این وجود، مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که افراد کمی این میزان از پتاسیم را در طول روز مصرف می کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هنگامی که موضوع راهبردهای غذایی برای کنترل فشار خون مطرح می شود، سدیم تمام توجهات را به سوی خود جلب می کند. اما میزان بیش از اندازه پایین پتاسیم نیز می تواند به اندازه مقدار بیش از اندازه بالای نمک اهمیت داشته باشد.

به گزارش "کانسیومر ریپورت"، هنگامی که به میزان کافی پتاسیم دریافت می کنید، این شرایط به بدن در دفع سدیم کمک می کند. بر همین اساس، تنش در دیواره رگ های خونی کاهش می یابد که به کاهش فشار خون کمک می کند.

ماده معدنی پتاسیم جدا از نقشی که در متعادل کردن سدیم ایفا می کند، به آرامش رگ های خونی نیز کمک می کند.

چه میزان پتاسیم نیاز دارید؟

میزان مصرف توصیه شده روزانه پتاسیم برابر با 4,700 میلی گرم است. با این وجود، مطالعات صورت گرفته نشان داده اند که افراد کمی این میزان از پتاسیم را در طول روز مصرف می کنند.

شاید این پرسش مطرح شود که آیا در این شرایط به مصرف مکمل های پتاسیم نیاز داریم؟ نه تا زمانی که پزشک شما این کار را توصیه کند. مصرف بیش از اندازه پتاسیم که رخ دادن آن از طریق مصرف مکمل ها راحت‌تر از مواد غذایی است، ممکن است توانایی کلیه ها برای دفع پتاسیم را محدود کند و این شرایط به ریتم های قلبی غیر طبیعی منجر می شود. افراد مسن و آنهایی که به بیماری کلیوی یا دیابت نوع 2 مبتلا هستند و همچنین افرادی که داروهای مشخص از قبیل مهارکننده های ACE، مسدودکننده های بتا، و داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مصرف می کنند، در معرض بیشترین خطر قرار دارند. افزون بر این، نوع پتاسیمی که در مکمل ها وجود دارد با پتاسیمی که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارد، متفاوت است و این امکان وجود دارد فواید مشابه را ارائه نکنند.

اگر روی مصرف میوه ها و سبزیجات به همراه وعده های غذایی و میان وعده های خود تمرکز کنید، به راحتی مقدار پتاسیم مورد نیاز روزانه خود را دریافت خواهید کرد و دیگر نیازی به مصرف مکمل های پتاسیم نخواهد بود.

چرا به میزان زیادی پتاسیم نیاز داریم؟

در ادامه برخی از بهترین منابع غذایی که به تقویت دریافت پتاسیم کمک می کنند، فهرست شده اند.

برگ چغندر سوئیسی، یک فنجان پخته: 961 میلی گرم

کدو بلوطی، یک فنجان نگینی خرد شده: 896 میلی گرم

اسفناج، یک فنجان پخته، 839 میلی گرم

سیب زمینی، یک عدد پخته: 738 میلی گرم

عدس، یک فنجان پخته: 731 میلی گرم

تمپه، یک فنجان: 684 میلی گرم

ماهی سالمون، 5 اونس (142 گرم): 676 میلی گرم

ماست ساده کم چرب، یک فنجان: 531 میلی گرم

لوبیا سفید، نصف فنجان: 502 میلی گرم

گوجه فرنگی خشک شده در آفتاب، یک چهارم فنجان: 463 میلی گرم

طالبی، یک فنجان خرد شده: 427 میلی گرم

موز، یک عدد متوسط: 422 میلی گرم

هویج، یک فنجان پخته: 367 میلی گرم

گوجه فرنگی خرد شده کنسروی، نصف فنجان: 355 میلی گرم

سیب زمینی شیرین، یک عدد متوسط: 347 میلی گرم

آووکادو، نصف فنجان: 345 میلی گرم

کشمش: 1.5 اونس (42.5 گرم): 322 میلی گرم

کینوآ، یک فنجان پخته: 318 میلی گرم

پسته، یک چهارم فنجان: 310 میلی گرم

آلو، 4 عدد: 278 میلی گرم

پرتقال، یک فنجان خرد شده: 274 میلی گرم

زردآلو: 3 عدد خشک شده: 244 میلی گرم

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 11494 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 1722 ساعت: 11:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
2 تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد
3 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
4 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
6 چگونه پتاسیم بیشتری از رژیم غذایی خود دریافت کنیم؟ ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 ماست یونانی چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
8 آیاشاخص های کمبود پتاسیم را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
9 ضد عفونی کننده شگفت انگیز برای پوست را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  كودك هنگام غذا خوردن نباید خسته باشد والدین باید كودك را در فواصل زمانی منظم تغذیه كنند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...