تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم


پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم گرانوله و پودری مورد نیاز کشور طی سال های اخیر خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین زند گفت : در راستای اجرای سیاست های خودکفایی کشور دربخش کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی کودهای شیمیایی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی طی قرارداد با تولیدکنندگان داخلی، کودهای شیمیایی مورد نیاز کشور تامین میشود.

حسین زند اقدامات انجام شده طی سالهای اخیر در تولید و خودکفایی کودهای فسفاته و پتاسه را کم سابقه و بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود : با برنامه ریزی ها و اقدامات بعمل آمده از سال 97 تاکنون مقدار 17900 تن کودهای سولفات پتاسیم گرانوله و پودری از محل قراردادهای منعقده واحدهای تولید کننده در استان قم تولید و در سطح کشور توزیع شده است.
حسین زند درباره تامین و تدارک کودهای پتاسیمی مورد نیاز کشور از محل تولیدکنندگان داخلی افزود : در سالجاری قرارداد تولید مقدار 3000 تن کودهای پتاسه با تولید کنندگان کودهای شیمیایی داخل استان جهت تامین نیاز کشور منعقد شده است که از محل آن تاکنون مقدار 1400 تن تولید و توزیع شده است و مابقی آن نیز طی برنامه زمانبندی شده به انجام خواهد رسید.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14920 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 877 ساعت: 9:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صدور ۱۵۷ فقره مجوز صادرات انواع کودهای کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
3 افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
4 حساسیت انتخاب وزیر جهادکشاورزی دولت سیزدهم برای امنیت غذایی کشور ۱۴۰۰ جمعه ۸ مرداد
5 کاهش ضایعات کشاورزی با فناوری نانو/راه‌اندازی آزمایشگاهی برای تصفیه آب‌های سطحی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
6 سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد
7 درخواست روس‌ها برای نظارت بر کشاورزی ایران ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
8 فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 محصول سالم ره‌آورد تولیدات ارگانیک ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن
10 چرا برخی محصولات کشاورزی آلوده هستند؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
وقتی صاحب برند قاتل می شود! پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس بازاریابی مدرن در مورد اشتباه جدی برندهای موفق غذایی کشور توضیحاتی ارائه داد.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.