شناسایی ۲۷۰ کانون بیماری تب برفکی


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل بهداشت و مبارزه با بیماری‌های دام سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به اینکه استان قم و آذربایجان غربی بیشترین محل تردد و پرواربندی دام را دارند، بیشترین میزان تب برفکی نیز در این ۲ استان مشاهده شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، داریوش جهان‌پیما در گفت‌وگویی، در مورد آخرین وضعیت بیماری تب برفکی در کشور اظهار داشت: با وجود آنکه به دلیل کمبود واکسن تب برفکی نتوانستیم فاز واکسیناسیون بهاره را به طور کامل اجرا کنیم، اما میزان شیوع تب برفکی از 2700 کانون در سال گذشته به 270 کانون کاهش یافته است. 

 
وی اضافه کرد: استان‌های قم و آذربایجان غربی که بیشترین حجم نقل و انتقال دام را به عنوان استان‌های پرتردد از لحاظ پرواربندی دارند، دیده شده است. 
 
وی همچنین در مورد کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که بین انسان و دام نیز مشترک است، گفت: امسال با توجه به آموزش پزشکان استان‌های پرخطر و آشنایی با علائم اولیه بیماری در انسان برای پیشگیری و ثبت 85 مورد از این بیماری گزارش شده است که نسبت به سال گذشته افزایش داشته، اما این بدان معنا نیست که بار بیماری بیشتر شده، بلکه به دلیل آموزش‌های لازم در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان پزشکان حساسیت بیشتری را نسبت به شناسایی بیماری دارند. 
 
مدیرکل بهداشت و مبارزه با بیماری‌های دام سازمان دامپزشکی تصریح کرد: طبق آخرین آمار تاکنون پنج نفر بر اثر تب کریمه کنگو فوت کرده‌اند و به نظر می‌رسد با پایان فصل گرما، این بیماری فروکش کند. 
 
بیماری تب برفکی و کریمه کنگو به عنوان دو بیماری بومی کشور همواره در فصل گرما و طی طول سال بروز و ظهور دارند که باید حداقل سالانه دو نوبت واکسیناسیون در جمعیت 40 میلیون دام سنگین و سبک کشور برای پیشگیری انجام شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11571 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد بازدید: 1816 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
نکاتی در مورد تغذیه سالمندان پیر شدن به این معنا نیست که فرد باید خود را رها کند و دیگر اهمیتی به سلامت و ظاهر خود ندهد. تغذیه‌ای مناسب و انجام فعالیت‌های جسمی و ذهنی، به عنوان ارکان سلامتی در سنین پیری شناخته می‌شوند. تغذیه متعادل و فعالیت، برای پیشگیری یا جلوگیری از شدت یافتن برخی عوارض مانند پوکی استخوان، تصلب شرائین، کاهش سطح ایمنی بدن و برخی از انواع سرطان‌ها ضروری هستند.