آغاز عرضه گوشت ۳۳ هزار تومانی در فروشگاه‌ها/ بازار آرام گرفت


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه روند افزایش قیمت این نوع گوشت متوقف شده و بازار شرایط آرامی دارد، از عرضه گوشت وارداتی ۳۳ هزارتومانی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی اصغر ملکی در گفتگویی، از آغاز عرضه گوشت‌های وارداتی استرالیایی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین خبر داد و اظهارداشت: هرکیلوگرم شقه بدون دنبه کیلویی ۳۳ هزارتومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.  

 
وی با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه داخلی نیز تحویل به مغازه دار کیلویی بین ۳۹ تا ۴۰ هزار تومان است، افزود: این قیمت طی دو هفته متوالی ثابت بوده و با حدود ۱۰ درصد سود در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد ضمن اینکه با توجه به ثبات قیمت‌ها طی روزهای اخیر امیدوار هستیم در روزهای آینده شاهد کاهش نرخ این کالا در بازار باشیم.  
 
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: باتوجه به نزدیک بودن عید قربان و ایام تاسوعا و عاشورای حسینی بسیار نگران بودیم که قیمت‌ها بیش از حد افزایش یابد که خوشبختانه با تدابیر انجام شده تب بازار مهار و روند افزایش قیمت کنترل شد.  
 
ملکی وضعیت بازار گوشت را در حال حاضر آرام توصیف کرد و افزود: وارداتی که اخیرا انجام شده باعث شده روند افزایش قیمت کنترل و خلا موجود در بازار پوشش داده شود.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11604 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 1656 ساعت: 2:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 گوشت وارداتی بی کیفیت از بازار جمع شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
3 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
4 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 توزیع گوشت گرم دولتی در بازار روند افزایش قیمت را کنترل می کند ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
6 آشنایی با خواص گوشت شترمرغ ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
7 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
8 گوشت‌های هورمونی چه عوارضی برای بدن دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
9 روش تهیه کباب گوشت بره با سس لیمو ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
10 میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود آب، افراد را بد اخلاق می کند لقمه: کم آبی در افراد منجر به بروز بداخلاقی و پایی...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب اداره استاندارد غذای انگلیس (FSA) هشدار داد که برا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فشار خون خود را بدون دارو کنترل کنید فشار خون بالا برای هر فردی یک عامل نگران کننده و تهدیدآمیز به شمار می آید که حتی می تواند باعث مرگ شود.در این مقاله قصد داریم راه های کاهش فشار خون بدون استفاده از دارو را به شما معرفی کنیم.
برای لاغری بیش از حد چه بخوریم؟ لاغر و استخوانی هستید؟ خسته‌اید از بس به دنبال لباس‌هایی گشته‌اید که کمی چاق‌تر نشان‌تان بدهند؟ لباس‌هایی که دوست دارید، در تن‌تان زار می‌زنند؟ به انواع و اقسام توصیه‌های چاقی که هر کدام از اقوام و فامیل تجویز کرده‌اند، عمل کرده‌اید اما بی‌فایده بوده؟
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.