شیر نارگیل برای زنان باردار چه فوایدی دارد؟


پایگاه خبری لقمه: پرآب نگه داشتن بدن در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردار است. آب تصفیه شده بهترین گزینه می باشد، اما آب شیرین و شیری رنگ نارگیل نیز مفید است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، پرآب نگه داشتن بدن در دوران بارداری از اهمیت خاصی برخوردار است. آب تصفیه شده بهترین گزینه می باشد، اما آب شیرین و شیری رنگ نارگیل نیز مفید است.

 
زنان باردار باید سعی کنند تا روزی 2 لیوان آب(شیر) نارگیل تازه و طبیعی غیر کنسروی که فاقد مواد نگه دارنده است، بنوشند. آب نارگیل یک الکترولیت قوی شامل کلراید، پتاسیم و منیزیم بوده و سطوح قندی و پروتئینی متعادلی دارد.
 
این نوشیدنی همچنین سرشار از فیبر، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C می باشد. به طور کلی می توان گفت که آب نارگیل جایگزین مناسبی برای نوشیدنی های کافئین دار و گازدار بوده و فاقد هرگونه اثرات جانبی است.
 
بنابراین، در این مقاله سعی داریم خوانندگان به ویژه زنان باردار را با فواید این نوشیدنی آشنا کنیم.
 
 
1- ضد یبوست
 
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوران بارداری است. این وضعیت می تواند به دلیل افزایش سطح پروژسترون در بدن و در نتیجه مصرف مکمل های آهن رخ دهد.
 
فیبر موجود در آب نارگیل برای برطرف کردن یبوست کارساز است. در واقع، فیبر مدفوع را حجیم کرده و باعث تخلیه و تمیز شدن روده ها و دستگاه گوارش می شود.
 
علاوه بر این، روغن نارگیل به عنوان یک مسهل طبیعی و متعادل عمل کرده و حرکات روده شما را منظم می کند.
 
 
2- رفع سوزش معده
 
علاوه بر یبوست، سوزش معده نیز در دوران بارداری شایع است، زیرا زنان دچار تغییرات هورمونی شده و فشار به روی معده در اثر بزرگ تر شدن رحم، افزایش می یابد.
 
به علت تاثیرات منفی داروهای ضد سوزش معده روی جنین، مصرف آنها در این دوران به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
 
در حالی که، نوشیدن آب نارگیل سطح اسید معده را کاهش داده و بنابراین، شرایط هضم را بهبود بخشیده و سوزش معده را از بین می برد.
 
 
3- نگهداشتن سطح انرژی
 
زنان باردار باید در این دوران انرژی خود را در سطح مطلوبی نگه دارند؛ برای این منظور، آب نارگیل می تواند گزینه مناسبی باشد. آب نارگیل یک نوشیدنی سبک و طبیعی با محتوای الکترولیتی غنی است که انرژی بدن را در سطح مطلوبی نگه می دارد.
 
این نوشیدنی همچنین با افزایش سطح سوخت و ساز، کمک می کند تا انرژی در بدن ذخیره شود.
 
علاوه بر این، آب نارگیل غده تیروئید را تحریک کرده و عملکرد آن را بهتر می کند. مقدار متعادل قند، پروتئین و سدیم موجود در آن سطح مایع بدن را در حد مطلوب نگه داشته و بدین ترتیب، با خستگی و سستی مبارزه می کند.
 
 
4- مقابله با کم آبی
 
زنان باردار معمولا صبح ها دچار حال تهوع و استفراغ می شوند؛ بنابراین، معمولا بدن شان با کم آبی مواجه می شود.
 
آب نارگیل دارای اسیدهای آمینه و آنزیم هایی است که بدن را از کم آبی نجات داده و سستی و بی حالی را برطرف می کند. همچنین، آب نارگیل حالت تهوع را به خوبی کاهش می دهد.
 
در اثر کم آبی، پوست خشک شده و دچار پیری زودرس می شود، به همین دلیل، با نوشیدنی آب نارگیل می توانید خاصیت انعطاف پذیری پوست را حفظ کنید.
 
 
5- تامین پتاسیم
 
یکی از مواد مغذی موجود درآب نارگیل، پتاسیم می باشد که سطح الکترولیتی بدن را حفظ کرده و رشد بهینه جنین را تضمین می کند.
 
مصرف این نوشیدنی همچنین از گرفتگی عضلات پا و تورم در این دوران جلوگیری می کند. همچنین، پتاسیم نقش مهمی در آزادسازی انرژی از مواد مغذی حیاتی مثل چربی، پروتئین و کربوهیدرات می باشد.
 
پتاسیم، علاوه بر سدیم، عملکرد سیستم گردش خون را بهبود می بخشد.
 
 
6- تامین منیزیم و کلسیم
 
درحالی که منیزیم باعث آرامش ماهیچه ها می شود، ماده دیگر موجود در آب نارگیل یعنی کلسیم، آنها را تحریک می کند.
 
بنابراین، مصرف این مواد مغذی جلوی انقباض رحم را می گیرد. در ضمن، منیزیم موجود در این نوشیدنی باعث تقویت استخوان ها و دندان می شوند.
 
 
7- تنظیم فشار خون
 
پتاسیم و منیزیم موجود در آب نارگیل به تنظیم فشار خون کمک می کند. پتاسیم به نمک متصل شده و آن را از بدن خارج می کند. سدیم کمتر، فشار خون پایین تر را به دنبال خواهد داشت.
 
 
8- پیشگیری از عفونت دستگاه ادراری
 
به دلیل اینکه رحم در دوران بارداری رو به رشد است، زنان باردار ممکن است با خطر عفونت دستگاه ادراری مواجه شوند. بنابراین، نوشیدن آب نارگیل می تواند کلیه ها را به کار انداخته و دفعات دفع ادرار را افزایش دهد؛ در نتیجه، خطر عفونت به مراتب کاهش می یابد.
 
منبع: http://www.top10homeremedies.com

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی آنلاین

کد: 11609 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد بازدید: 1176 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
2 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
3 خاصیت نوشیدن شیر داغ قبل از خواب ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
4 جزئیات کاهش قیمت ۳ محصول لبنی اعلام شد ۱۴۰۰ جمعه ۱۶ مهر
5 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
6 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
7 علت پلمپ شدن شیرینی فرانسه ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد
8 کاهش قدرت خرید مردم باعث رونق ماست بندی ها شده است ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
9 نامه انجمن صنایع لبنی به رئیس‌جمهور برای ابلاغ قیمت جدید لبنیات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۸ تير
10 نکات مهم برای استفاده از لبنیات سنتی/ نظارت بر بهداشت لبنیاتی‌های سنتی چطور است ۱۴۰۰ جمعه ۱۱ تير
11 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت