به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی خام بسیار خوشمزه تر از سیب زمینی پخته خواهد بود که بهتر است جدا رنده شود و اگر در تهیه کتلت مقداری شنبلیله و مرزه خشک در کتلت بریزید بسیار عطر و بوی خوبی خواهد داشت راستی ادویه فراوان هم فراموش نشود.Wink
سیب زمینی پخته برای کتلت استفاده بشه بهتره برای ترد شدن پیاز رنده شده را فراموش نکنید و کمی هم مغز نان باگت خشک شده هنگام سرخ کردن بهترش میکنه
من تخم مرغ به كتلت اضافه نمیكنم به سیب زمینیهای پخته رنده شده یك سیب زمینی خام هم رنده كرده و اضافه میكنم. اینطوری كتلتها وا نمیروند. در ضمن سیب زمینیها را پوست كنده با پیاز آب پز میكنم بعد هم همه را با نمك و فلفل و آرد سیب زمینی و گوشت چرخ كرده میریزم توی غذاساز. خوب باید ورز بدید تا بافتش منسجم بشه.
در تهیه کتلت از استفاده از پنیر های مزه غافل نشوید.طعم بسیار مطلوبی میدهد.
سیب زمینی خام خوشمزه تر است یا مخلوط پخته و خام ، ولی باید با رنده خیلی ریز رنده شود و پس از رنده شدن آنها را فشار دهیم تا آب و نشاسته اضافی خارج شود و با حرارت ملایم آنها را مغز پخت کنیم.کمی تخم مرغ و ادویه و پیاز هم فراموش نشود. پس ازسرخ شدن هم چند گوجه فرنگی را در روغن تفت داده و با یک قاشق رب و پیازداغ سس درست کرده و چند دقیقه کتلتها را در سس مزه دار کنید
از آرد نخودچی توی سیب زمینی پخته استفاده کنید کتلت خوبی میشه .
نقل از :زیباکده