تولید برنج پفی مناسب برای بیماران سلیاکی و ورزشکاران


پایگاه خبری لقمه: محققان کشور موفق به تولید برنج پفی شدند که حاوی ویتامین های مختلف بوده و برای ورزشکاران و بیماران مبتلا به بیماری خود ایمنی روده (سلیاک) مناسب است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تولید برنج پفی به عنوان یک محصول ویژه سالم و دارای انواع ویتامین های D,E,B برای همه سنین می تواند مورد استفاده قرار گیرد به خصوص برای ورزشکاران و افراد مبتلا به بیماری سلیاک که از غلات نمی توانند استفاده کنند مفید است.

 
تعداد بیماران سلیاکی یا خود ایمنی روده در اروپا بالای ۳۰ میلیون نفر و در ایران چون آمار دقیقی وجود ندارد دو میلیون نفر پیش بینی شده است به همین دلیل استفاده از این نوع برنج می تواند برای این تعداد در کشور مفید باشد.
 
برای ساخت این محصول از برنج محلی گیلان استفاده می شود و می تواند به صورت انواع اسنک ساده یا شکلاتی و ترکیبی با دانه های دیگر مثل کنجد و امثال آن برای تغذیه سالم کودکان به کار رود.
 
تهیه این محصول برای اولین بار در ایران با ساخت دستگاه ویژه پس از دو سال توسط محققان ایرانی صورت گرفت. اکنون این محصول به عنوان مواد خام برنج پفی با دراژه کردن (روکش کردن با شکلات و غیره) در حد محلی به فروش می رسد.
 
هدف اصلی این گروه از محققان تولید نان های ویژه با برنج و بدون گندم بوده که در این زمینه نیز موفق شده اند اما به دلیل کمبود بودجه لازم طرح متوقف شده است. این محصول قابلیت تجاری سازی عمومی و قدرت صادرات بالا را نیز داراست.
 
این گروه از محققان اخیراً  ارتباطاتی با شرکت های آلمانی داشته اند که مورد پذیرش آنها بوده است تا این محصول در این کشور نیز به تولید برسد. این طرح توسط احمد معذوری به ثبت اختراع رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11670 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 107 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت برنج وارداتی زمینه ساز ورود قاچاق ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
2 وزیر کشاورزی باید رسما از کشاورزان گندمکار و شالیزار عذرخواهی کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
3 حمایت از تولیدات محصولات کشاورزی داخلی/ممنوعیت واردات برنج ادامه دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 در سایه حمایت های دولت، برنجکاران با اطمینان خاطر بیشتری به تولید می پردازند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 واردات برنج تا کی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
7 10 توصیه تغذیه پس از سکته مغزی ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
8 سایت ثبت سفارش واردات برنج باز نشده/ واردات برنج از اول آذر 96 ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
9 دولت واردات برنج را آزاد کرد/۳۱تیرماه ۹۷؛ آخرین مهلت ترخیص ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
10 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 خوردن ماست با غذا مفید است یا مضر؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.