تولید برنج پفی مناسب برای بیماران سلیاکی و ورزشکاران


پایگاه خبری لقمه: محققان کشور موفق به تولید برنج پفی شدند که حاوی ویتامین های مختلف بوده و برای ورزشکاران و بیماران مبتلا به بیماری خود ایمنی روده (سلیاک) مناسب است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تولید برنج پفی به عنوان یک محصول ویژه سالم و دارای انواع ویتامین های D,E,B برای همه سنین می تواند مورد استفاده قرار گیرد به خصوص برای ورزشکاران و افراد مبتلا به بیماری سلیاک که از غلات نمی توانند استفاده کنند مفید است.

 
تعداد بیماران سلیاکی یا خود ایمنی روده در اروپا بالای ۳۰ میلیون نفر و در ایران چون آمار دقیقی وجود ندارد دو میلیون نفر پیش بینی شده است به همین دلیل استفاده از این نوع برنج می تواند برای این تعداد در کشور مفید باشد.
 
برای ساخت این محصول از برنج محلی گیلان استفاده می شود و می تواند به صورت انواع اسنک ساده یا شکلاتی و ترکیبی با دانه های دیگر مثل کنجد و امثال آن برای تغذیه سالم کودکان به کار رود.
 
تهیه این محصول برای اولین بار در ایران با ساخت دستگاه ویژه پس از دو سال توسط محققان ایرانی صورت گرفت. اکنون این محصول به عنوان مواد خام برنج پفی با دراژه کردن (روکش کردن با شکلات و غیره) در حد محلی به فروش می رسد.
 
هدف اصلی این گروه از محققان تولید نان های ویژه با برنج و بدون گندم بوده که در این زمینه نیز موفق شده اند اما به دلیل کمبود بودجه لازم طرح متوقف شده است. این محصول قابلیت تجاری سازی عمومی و قدرت صادرات بالا را نیز داراست.
 
این گروه از محققان اخیراً  ارتباطاتی با شرکت های آلمانی داشته اند که مورد پذیرش آنها بوده است تا این محصول در این کشور نیز به تولید برسد. این طرح توسط احمد معذوری به ثبت اختراع رسیده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11670 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور بازدید: 1584 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  5 ماده غذایی مفید برای سبد غذایی اسفندماه اگر خیلی مراقب وزن خود هستید و می‌ترسید که شکلات چ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.