جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه


پایگاه خبری لقمه: بیماری‌های قلبی و مزمن تهدیدی جدی برای حیات انسان هستند، اما برای پیشگیری و کنترل این بیماری‌های خطرناک در کنار روش‌های درمانی می‌توانید از خواص میوه‌های طبیعی نیز بهره بگیرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند مصرف انبه می‌تواند از ابتلای فرد به بیماری‌های قلبی-عروقی و دیابت جلوگیری کند.

 
براساس این پژوهش دانشمندان با تجزیه و تحلیل خواص انبه دریافتند مصرف آن افزون بر درمان بیماری‌های قلبی - عروقی و دیابت، برای سلامت مغز، پوست بدن و بهبود عملکرد روده‌ها نیز مفید است.
 
از جمله دلایل ابتلا به دیابت نوع 2، می‌توان رژیم غذایی نامناسب حاوی مواد شیرین و پرچرب، کم تحرکی و انجام ندادن ورزش منظم، داشتن استرس و افسردگی، چاقی، کنترل نکردن دوره‌ای قند خون، مصرف مواد دخانی، ابتلا به دیابت بارداری و نیز برخی ویژگی‌های ژنتیکی در افراد را نام برد.
 
دیابت نوع 2 می‌تواند سبب نارسایی کلیوی، کم بینایی، زخم دیابتی و قطع اعضای بدن و حتی مرگ شود، به همین دلیل مراقبت و پیشگیری از ابتلا به آن بسیار مهم است.
 
در این تحقیق همچنین بیان شده است که دانشمندان ایرانی در خصوص فایده انبه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر به نتایج مثبتی دست پیدا کرده اند.
 
دانشمندان کشور کره نیز دریافتند مصرف انبه می‌تواند سبب کلاژن سازی پوست و جلوگیری از پیری زودرس و ایجاد چین و چروک شود، همچنین مصرف این میوه در جلوگیری از ریزش موی سر نیز موثراست.
 
از جمله دیگر مزایای مصرف انبه، کاهش میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون است که عاملی مهم در ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و چاقی هستند.
 
 انبه می‌تواند سبب تقویت باکتری‌های مفید روده و جلوگیری از بروز بیماری‌های دستگاه گوارش و چاقی شود.
 
با وجود تمام خواص انبه، خوردن این میوه در برخی افراد سبب ایجاد آلرژی غذایی می‌شود به همین دلیل باید قبل از خوردن آن از نداشتن آلرژی غذایی اطمینان پیدا کرد.
 
منبع: Dailymail

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11836 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2111 ساعت: 10:11 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
3 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
4 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
5 خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
6 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 خواص درمانی لبو را بدانید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
8 آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
9 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
10 آشنایی با برخی خواص انار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
11 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف سیر باعث لاغری می‌شود؟ سیر جلوی اشتها را می‌گیرد، برای همین افرادی که سیر...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت