رفع کم خونی و یبوست با آلو


پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو یکی از میوه‌هایی است که خوردن آن برای سلامت افراد به ویژه خانم‌ها، خیلی لازم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در فصل تابستان به دلیل گرمای هوا و تعریق بیشتر، نیاز بدن به آب، املاح و ویتامین‌ها افزایش می‌یابد.
 
میوه‌ها را از بهترین منابع تأمین کننده مواد مغذی هستند، زیرا علاوه بر تأمین نیازهای بدن موجب شادابی و طراوت پوست و پیشگیری از بیماری‌ها نیز می‌شوند.
 
در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو یکی از میوه‌هایی است که خوردن آن برای سلامت افراد به ویژه خانم‌ها، خیلی لازم است.
 
خوردن ۱۰۰ گرم آلو ۲۰ درصد از نیاز روزانه خانم‌ها به آهن را برطرف می‌کند. به همین دلیل به گیاهخواران توصیه می‌شود این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند تا احتمال ابتلاء به کم خونی و فقر آهن در آنها کاهش پیدا کند.
 
این میوه از منابع مناسب پتاسیم نیز محسوب می‌شود به همین دلیل به بیماران فشارخونی پیشنهاد می‌شود آلو را در سبد میوه خود داشته باشند و روزانه ۲ تا سه عدد از این میوه میل کنند.
 
در ضمن آلو از میوه‌هایی است که شدت یبوست را کاهش می‌دهد و کسانی که مکرر دچار این مشکل گوارشی می‌شوند، بهتر است بیشتر آلو بخورند.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15304 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد بازدید: 559 ساعت: 4:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 ارتباط آلودگی هوا با مقاومت آنتی بیوتیکی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
5 شاخص آلودگی هوا ناسالم شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
6 خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
7 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
8 بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 سازمان تعاون روستایی مانع دلالی در بازار آلو را می شود ۱۴۰۱ جمعه ۱۲ فروردين
10 واکنش وزارت جهاد به آلودگی محصولات کشاورزی وارداتی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ک...

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد پایگاه خبری لقمه: سازمان جهانی بهداشت درباره بیماری آبله میمونی، هشدار بهداشتی صادر کرده است که می تواند خطرناک باشد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟