افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش صادرات گل و گیاه و فرآورده‎های لبنی از مازندران به خارج کشور خبر داد و گفت: صادرات کیوی و شیلات مازندران به خارج کشور کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دلاور حیدرپور امروز در گفت‌و‌گویی در ساری، از صادرات 83 هزار تنی انواع محصولات کشاورزی در پنج ماه اول امسال از مازندران خبر داد و ارزش اقتصادی صادرات محصولات کشاورزی از گمرکات مازندران را 128 هزار و 806 دلار اعلام کرد.

 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه صادرات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب 1.28 و 9.51 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به صادرات 98 تنی کیوی و یک‌هزار و 81 تنی شیلات و آبزیان در پنج ماه نخست امسال، صادرات این محصولات نسبت به سال گذشته از لحاظ وزنی و ارزشی با کاهش مواجه بوده است.
 
حیدرپور با اشاره به اینکه مازندران سال گذشته 405 تن کیوی و 2 هزار و 635 تن شیلات و آبزیان صادرات داشته است، بیان کرد: فراورده‌های لبنی، گل و گیاه و سایر محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی به‌ ترتیب 2 و 10.94 و 16.52 و از لحاظ ارزشی به ترتیب 17، 11.39 و 19- درصد رشد داشته است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران علت اصلی افزایش صادرات برخی از محصولات کشاورزی را افزایش تقاضا و تعدد بازار هدف، کیفیت مطلوب و بسته‌بندی مناسب، تنوع گونه‌های محصولات و افزایش نرخ ارز عنوان کرد و  علت روند کاهشی صادرات کیوی به خارج کشور را توزیع کیوی ذخیره شده در انبارها و سردخانه‌ها و واردات آن، افزایش تقاضا و قیمت مناسب آن در بازار داخل دانست.
 
حیدرپور کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی از مازندران را قزاقستان، عراق، روسیه، ترکمنستان و افغانستان اعلام کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11845 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2450 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

  برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12 علامت و هشدار که نشان می دهد به اندازه کافی آب نمی نوشید اگر به مقدار کافی آب ننوشید و به انداز کافی آن را دریافت نکنید بدنتان دچار یک سری علائم و مشکلات خواهد شد در ادامه به آنان اشاره می کنیم.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
غذاهایی برای کنترل فشار خون/ آیا جنس و چاقی تاثیر دارد؟ امروزه بیماری هایی را که به نام بیماری های متابولیک می شناسیم ارتباط نزدیکی به شیوه زندگی دارد که یکی از این بیماری ها فشارخون بالا است.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.