افزایش صادرات فرآورده‎های لبنی مازندران به خارج کشور


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از افزایش صادرات گل و گیاه و فرآورده‎های لبنی از مازندران به خارج کشور خبر داد و گفت: صادرات کیوی و شیلات مازندران به خارج کشور کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دلاور حیدرپور امروز در گفت‌و‌گویی در ساری، از صادرات 83 هزار تنی انواع محصولات کشاورزی در پنج ماه اول امسال از مازندران خبر داد و ارزش اقتصادی صادرات محصولات کشاورزی از گمرکات مازندران را 128 هزار و 806 دلار اعلام کرد.

 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه صادرات محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی و ارزشی به ترتیب 1.28 و 9.51 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: با توجه به صادرات 98 تنی کیوی و یک‌هزار و 81 تنی شیلات و آبزیان در پنج ماه نخست امسال، صادرات این محصولات نسبت به سال گذشته از لحاظ وزنی و ارزشی با کاهش مواجه بوده است.
 
حیدرپور با اشاره به اینکه مازندران سال گذشته 405 تن کیوی و 2 هزار و 635 تن شیلات و آبزیان صادرات داشته است، بیان کرد: فراورده‌های لبنی، گل و گیاه و سایر محصولات کشاورزی از لحاظ وزنی به‌ ترتیب 2 و 10.94 و 16.52 و از لحاظ ارزشی به ترتیب 17، 11.39 و 19- درصد رشد داشته است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران علت اصلی افزایش صادرات برخی از محصولات کشاورزی را افزایش تقاضا و تعدد بازار هدف، کیفیت مطلوب و بسته‌بندی مناسب، تنوع گونه‌های محصولات و افزایش نرخ ارز عنوان کرد و  علت روند کاهشی صادرات کیوی به خارج کشور را توزیع کیوی ذخیره شده در انبارها و سردخانه‌ها و واردات آن، افزایش تقاضا و قیمت مناسب آن در بازار داخل دانست.
 
حیدرپور کشورهای هدف صادرات محصولات کشاورزی از مازندران را قزاقستان، عراق، روسیه، ترکمنستان و افغانستان اعلام کرد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11845 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2479 ساعت: 11:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان معمولاً در تابستان به دلیل گرمای هوا شرایطی فراهم ...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  خطرات مصرف داروی کتامین برای زنان باردار پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد کتام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند شما می‌توانید به طور طبیعی و با روش‌های خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.
ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن پایگاه خبری لقمه: پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد بین دو بیماری کمتر شناخته‌شده، یعنی پورپورای هنوخ و تب مدیترانه‌ای خانوادگی، پیوندی ژنتیکی وجود دارد. این دو بیماری گرچه چهره‌های متفاوتی دارند، اما ریشه‌شان در یک نقطه مشترک است: التهاب. حالا کارشناسان می‌گویند تغذیه درست می‌تواند شدت علائم و احتمال عود این بیماری‌ها را کاهش دهد.