نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند ومی تواند موجب بیماری کبد شود


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه بر لزوم جایگزینی نان های حجمی با نان سنگک و سایر نان هایی که با آتش مستقیم پخته می شوند تاکید کرد و گفت: نان سنگک شکم و پهلو را بزرگ می کند و می تواند موجب بیماری کبدی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، موسی صالحی گفت: آرد سفید که در تنور نان سنگک با دمای 400 درجه و بالاتر پخته شده فقط قند را وارد بدن می کند.قند بدون ویتامین نمی تواند تبدیل به انرژی شود و تبدیل به چربی می شود و موجب می شود شکم و پهلو را بزرگ کند، افزایش این فرایند می تواند موجب ناراحتی و بیماری کبدی شود و فرد را به کبد چرب مبتلا کند.
 
وی اضافه کرد:نان سنگک ریگی باید با ریگ داغ پخته شود و نان روی ریگ داغ بپزد درحالی که در نانوایی ها اکنون شعله های داغ بالای سرنان است و بعد از نان به سطح فلزی یا ریگ می رسد حرارتی که به نان می رسد حدود 400 درجه است. نان سنگک که می توانست بهترین نان باشد امروز بدترین نان ایران است.
 
 
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دلایل نامرغوب بودن نان سنگ را برشمرد و گفت:سفید کردن آرد تا 18 درصد، دمای بالای تنور تا 400 درجه، استفاده از بدنه فلزی و دمای مستقیم به جای استفاده از ریگ و دمای غیر مستقیم موجب شده تا نان سنگک مرغوبیت و خاصیت خود را از دست بدهد.
 
 
صالحی افزود: انسان باید از خودش سئوال کند چرا باید مواد بی فایده بخورد که از فرط چاقی، چربی خون، فشارخون، دیابت و کبد چرب بمیرد؟
 
 
متخصص تغذیه در مورد مضرات قندهای بدون ویتامین گفت: این قندها مثل قند و شکرمعمولی با چای و شربت و قند حاصل از نان سفید و نان سنگک و بربری و لواش و برنج سفید در نهایت به سندرم متابولیک تبدیل می شود.
 
 
صالحی با بیان اینکه نان سفید منجر به سرطان های پروستات، سینه، خون و صفرا می شود اضافه کرد:با مصرف نان سفید و برنج سفید و البته کیک و کلوچه و شیرینی قنادی و بیسکویت و ماکارونی و قند و شکر، آنچه وارد خون می شود قند بدون ویتامین های گروه B است.
 
 
او ادامه داد:‌قند گلوکز از طریق خون وارد بافت ها و سپس وارد سلول و در نهایت وارد میتو کندری می شود. نخست گلوکز به استیل کوآنزیم آ تبدیل می شود و سپس به کمک ویتامین های گروه B به انرژی تبدیل می شود در صورتی که اکسیژن هم باشد.
 
اکسیژن توسط هموگلوبین از طریق خون به میتوکندری آورده شده و در صورت وجود ویتامین های گروه B با استیل کوآنزیم آ ترکیب شده و سوخت لازم برای عملکرد سلول ها یعنی انرژی تولید می کند.
 
 
وی ادامه داد : در صورتی که گندم سفید شده باشد یعنی با مصرف نان سفید مثل نان سنگک و نان بربری و نان تافتون و نان لواش که همه این ها با آرد سفید 18 درصد سبوس گرفته شده تولید می شوند ویتامین های گروه B در کارخانه های آرد از بین می روند و متاسفانه لقمه ایرانی از نظر ویتامین های گروه B بسیار فقیر است.
 
 
صالحی اضافه کرد: قند ناشی از نان سفید به انرژی تبدیل نمی شود و همه به چربی خون تبدیل می شودو چربی را بالا می برد و بعد منجر به چاقی می شود و کبد چرب تولید می کند.
 
 
وی همچنین گفت:اکسیژن که توسط هموگلوبین به میتوکندری سلول آورده شده چون نتوانسته باعث سوخت گلوکز شود و انرژی تولید کند به رادیکال های آزاد تبدیل می شود این ها مهمترین و گسترده ترین عوامل تولید سرطان در بدن انسان است.
 
 
این متخصص تغذیه اضافه کرد : بنابراین متوجه می شویم که سفید کردن گندم برای تولید نان سفید باعث چاقی، چربی خون، فشارخون، دیابت و کبد چرب می شود و در ضمن اکسیژن بخاطر نبود ویتامین B به رادیکال های آزاد یعنی مهمترین عوامل سرطان زا تبدیل می شود.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :فارس آنلاین

کد: 11849 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور بازدید: 2680 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
11 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  نکاتی در مورد بادمجان

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
آیا «کوکاکولا»یک کالای صهیونیستی است کمپانی «کوکاکولا» با شعار تامین آسایش مردم متولد شد و اکنون پس از ۱۲۵ سال به بحران آب دامن می‌زند، در کشتار مردم فلسطین با اسرائیل همکاری می‌کند، کارگران را در کلمبیا می‌کشد و در هند به کوکای قاتل معروف شده است.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.