تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف


پایگاه خبری لقمه: تعطیلی خودسرانه واحدهای صنفی از سوی نانوایی‌های سنتی با سهمیه آرد یارانه‌دار کار دست آنها داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، روز گذشته استانداری تهران اعلام کرد، طی روزهای اخیر ۱۳۰ نانوایی سنتی به دلیل تعطیلی خودسرانه، تعطیل شدند.
 
محمدجواد کرمی، رئیس کارگروه آرد و نان در این خصوص به خبرنگار مهر، گفت: نانوایی‌های سنتی که آرد یارانه‌ای دریافت کرده و خودسرانه واحد تولیدی خود را تعطیل کردند موظف به بازگشایی واحد صنفی خود شدند.
 
وی افزود: اعلام شد در مرحله نخست موظف به بازگشایی هستند اما در سهمیه آنها تجدیدنظر می‌شود.
 
وی ادامه داد: در صورت تکرار این مسئله سهمیه آرد یارانه‌ای این نانوایی‌ها به طور کامل قطع خواهد شد.
 
کرمی تصریح کرد: سهمیه‌بندی آرد واحدهای نانوایی در هر منطقه بر اساس سرانه مصرف آن منطقه تعیین شده و طبق مصرف، آرد یارانه‌دار بین واحدهای صنفی نان‌های لواش، سنگک، بربری و تافتون سهمیه‌بندی شده است.
 
رئیس کارگروه آرد و نان با بیان اینکه اگر هر واحد تولیدی خودسرانه مبادرت به بستن واحد در یک منطقه کند به واحدهای همجوار آن فشار وارد می‌شود، عنوان کرد: در برخورد با این واحدها نخست اخطار داده می‌شود و در سهمیه آنها تجدیدنظر شده، در صورت تکرار هم سهمیه آردشان قطع می‌شود.
 
کرمی با اشاره به این ۱۳۰ واحد تعطیل شده، اظهار کرد: بیشتر این واحدها مربوط به نان سنگک بوده و این اخطار فقط در استان تهران بوده است. البته موضوع از طریق استانداری‌های سراسر کشور در حال پیگیری است و این برخورد جدی با تمام نانوایی‌های سنتی دارای آرد یارانه‌ای متخلف خواهد بود.
 
رئیس کارگروه آرد و نان در ادامه سخنان خود یادآور شد: شرکت حمل‌ونقل دولتی و خصوصی با سرعت در حال تحویل آرد به واحدهای صنفی بوده؛ علاوه‌بر اینکه به مقدار کافی و به شکل انبوه آرد در کارخانه‌های کشور تولید شده و موجود است.
 
وی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در تأمین آرد مورد نیاز نانوایان وجود ندارد، گفت: در صورتی که واحدهای صنفی نان‌های سنتی یارانه‌دار، آرد مورد نیاز خود را از سامانه خریداری کرده اما کالا به دست آنها نرسیده است باید موضوع را به اداره غله اعلام کنند و به فوریت کیسه‌های آرد ارسال می‌شود.
 
وی گفت: همکاران در اداره غله تهران در صورت عدم ارسال آرد خریداری شده به شکل اورژانسی کالاها را بدون نوبت ارسال می‌کنند؛ بنابراین بهانه‌ای در این خصوص وجود ندارد.
 
رئیس کارگروه آرد و نان ادامه داد: طی گفتگویی که با همکاران اداره غله داشتیم، تأیید شد برخی از این ۱۳۰ واحد نانوایی، آرد مورد نیاز را از سامانه خریداری کرده بودند اما آرد به دست آنها نرسیده است. بنابراین، جداسازی نانوایان متخلف از این گروه در حال انجام است و در نهایت در صورت محرز شدن تخلف، سهمیه آرد نانوایان قطع خواهد شد و به واحدهای نان سنتی همجوار اختصاص می‌یابد.
 

کرمی در پایان گفت: نانوایی‌هایی که در سامانه، آرد مورد نیاز خود را خریداری کرده‌اند اما کالا را دریافت نکرده‌اند، با اداره غله تهران تماس بگیرند محصول اورژانسی به فوریت ارسال می‌شود.  

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15841 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير بازدید: 271 ساعت: 7:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
4 قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
5 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
7 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 رسیدگی به شکایت از بهداشت نانوایی ها ظرف ۴۸ ساعت ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
9 آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 دلایل ارزانی نان سنگک از نظر رئیس اتحادیه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با...

  کاهش چربی خون با میوه درمانی بسیاری از مردم ترجیح می دهند برای پایین آوردن چربی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای داشتن شکمی تخت، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید اگر می‌خواهید همیشه اندامی متناسب و شکمی تخت داشته باشید، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید.
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.