زعفران کاذب هشتمین رتبه جدول واردات کشور


پایگاه خبری لقمه: در پنج ماهه اول امسال واردات روغن دانه آفتابگردان، روغن گلرنگ یا زعفران کاذب بیش از ۲۱۸ درصد افزایش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آمارهای منتشر شده از گمرک گویای آن است که در پنج ماه اول سال جاری واردات روغن دانه آفتابگردان، روغن گلرنگ یا زعفران کاذب هشتمین رتبه جدول واردات کشور را به خود اختصاص داده است.

 
براین اساس، طی این مدت ۳۲۱ هزار و ۴۴۷ تن از این کالا به ارزشی بالغ بر ۲۷۵ میلیون و ۹۸۱ هزار دلار وارد کشور شده است.
 
نکته جالب این که واردات در این بخش نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱۸.۴۱ درصد از نظر وزنی و ۱۸۶.۹۸ درصد از نظر ارزش افزایش یافته است.
 
طبق آمارهای ارائه شده مجموع وزن وارداتی این بخش ۲.۲۶ درصد از کل واردات کشور بوده و ارزش آن نیز ۱.۴۲ درصد از ارزش واردات کشور را به خود اختصاص می‌دهد.
 
گلرنگ گیاهی است رنگی که در زبان فارسی به آن زعفران کاذب یا گل زردک گویند. گل های این گیاه معمولا لوله ای شکل و به رنگ زرد مایل به قرمز یا نارنجی است که از نظر ظاهر و خواص شباهت هایی با زعفران دارد.
 
امروزه از این گیاه به جای زعفران برای رنگین کردن غذاهایی از قبیل انواع پلوها، بعضی خورش ها یا شله زرد و حلوا استفاده می کنند. البته این حجم از واردات زردک به ایران در شرایطی صورت می‌گیرد که ایران خود اولین صادرکننده زعفران به دنیا محسوب می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 

نقل از :ایسنا

کد: 11953 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2585 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  راه‌حل تـرك شیـــــرینی خوردن شیرینی شاید یک عادت باشد، اما باید توجه كرد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.