موادغذایی که در درمان رفلاکس معده مفید است


پایگاه خبری لقمه: رفلاکس معده یکی از بیماری های شایع گوارشی است اما برخی مواد غذایی برای بهتر شدن و اتفاق نیفتادن ریفلاکس معده یا همان ترش کردن کمک میکنند ما به شما موادغذایی که درمان رفلاکس معده بسیار مفید است را معرفی می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عضله اسفنکتر بین مری و معده بسته می شود تا اسید معده در همان قسمت باقی بماند وقتی دچار رفلاکس اسید می شویم، عضله اسفنکتر شل و اسید معده وارد مری و باعث ایجاد احساس سوزش و درد می شود.

ما به شما موادغذایی که درمان رفلاکس معده بسیار مفید است معرفی می کنیم.
 
متخصصان توصیه می کنند هنگام بروز رفلاکس معده غذاهایی با میزان اسید کم مصرف کنید زیرا غذاهایی که اسیدشان کمتر است به اندازه غذاهای اسیدی موجب تحریک تولید اسید معده نمی شوند.
 
میوه ها معمولا اسیدی هستند اگر به رفلاکس معده مبتلا هستید بهتر است از مصرف مرکبات و گوجه فرنگی اجتناب کنید چون اسید بالایی دارند.
 
موز مقدار اسید کمی دارد  بنابراین  مصرف  این میوه برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می شود.
 
غذاهای پرچرب می توانند رفلاکس اسید معده را تشدید کنند به همین دلیل مبتلایان به این بیماری بهتر است  غذاهای کم چرب بمصرف کند، اضافه کردن غلات کاملی که به صورت طبیعی چربی  پایینی دارند مانند بلغور جو دو سر، برنج قهوه ای و نان های سبوس دار  می تواند یک رژیم غذایی ضد رفلاکس معده محسوب شود.
 
غلات کامل به صورت طبیعی سرشار از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند اما  غلات فرآوری شده و بسته بندی شده سرشار از چربی  بوده و فیبرشان نیز کم است به همین دلیل به این افراد توصیه نمی شود.
 
در تحقیقات انجام شده روی موش ها تاثیر مصرف زنجبیل در کاهش زخم معده نشان داده شده است، زخم معده زمانی که اسید موجب  التهاب معده می‌شود بسیار دردناک است اما با مصرف زنجبیل اسید معده و رفلاکس کاهش پیدا می کند.
 
شما می توانید در رژیم غذایی خود زنجبیل را به سبزیجات پخته و سس‌ها اضافه کنید، چای زنجبیل درست کنید و یا زنجبیل تازه یا خشک شده را به ماست اضافه کنید.
 
پروتئین های کم چرب مانند سینه مرغ و بوقلمون و غذاهای دریایی برای مبتلایان به رفلاکس معده توصیه می شود، همچنین سفیده تخم مرغ  پروتئین بدون چربی است و زرده تخم مرغ نیز مواد مغذی فراوانی دارد اما ممکن است در برخی افراد حساس باعث رفلاکس اسید معده شود.
 
اگر به رفلاکس اسید  مبتلا هستید مصرف سبزیجات به شما توصیه می شود زیرا این موادغذایی چربی کمی دارند و سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی هستند البته باید از روش های پخت پر چرب مانند سرخ کردن پرهیز و از سس زیاد استفاده نکنید، مصرف  سبزیجات دارای برگ سبز مانند بروکلی، پیازچه، مارچوبه چون مقدار اسید بسیار کمی دارند در درمان رفلاکس معده توصیه می شود همچنین مصرف ریحان تازه در رژیم  غذایی نیز می تواند در بهبود رفلاکس اسید معده مفید باشد.
 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11984 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 2726 ساعت: 10:40 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
کاهش چربی خون با گیاهان سطح بالای چربی یا کلسترول خون می‌تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.