طرز تهیه بیسکوئیت طرح دار برگ پاییزی


پایگاه خبری لقمه: بیسکویت ها همیشه طعم خوبی دارند اما بیسکویت های برگ پاییزی خیلی جذاب و زیبا برای مهمانی هاست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این برگ های پاییزی، در عین حال که بسیار زیبا هستند، طعم خیلی خوبی هم دارند. می توانید آن ها را برای دورهمی های خانوادگی درست کرده و با چای برای مهمان هایتان سرو کنید.

 
طرز تهیه  بیسکوئیت به شکل برگ های پاییزی

مواد لازم:
 
    ۱/۲ پیمانه کره
    ۱/۲پیمانه شکر قنادی
    ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
    ۲ پیمانه آرد کامل
    ۳/۴ پیمانه نمک
    رنگ غذای قرمز، سبز، زرد و نارنجی
 
 
طرز تهیه:
 
1- کره را با هم‌زن برقی هم بزنید تا کاملا لطیف و سفید شود. سپس شکر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. عصاره وانیل را نیز افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
 
2- در یک کاسه جداگانه، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره بیفزایید.
 
3- مواد را تا زمانی هم بزنید که شکل خمیر به خود بگیرند.
 
4- خمیر را به ۴ بخش مجزا تقسیم کنید. روی هر چانه یک قطره رنگ غذا بریزید و ورز دهید تا خمیر کاملا رنگی شود.
 
5- همین کار را با سه چانه دیگر خمیر با رنگ های مجزا تکرار کنید.
 
6- خمیرها را با هم مخلوط کنید اما مراقب باشید که رنگ ها ماهیت خود را از دست ندهند.
 
7- خمیری که ترکیب چندین رنگ به صورت ابروباد است را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید.
 آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
 
8- پس از خارج نمودن خمیر از یخچال، آن را به ضخامت یک سانتی متر پهن کرده و با قالب شکل برگ، برش دهید.
 
9- برگ ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.
 
10- با چاقوی مخصوص برش کره، روی برگ ها شیار ایجاد کنید.
 
11- آن ها را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
 
 12- سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 11997 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر بازدید: 3144 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
3 بزرگترین نمایشگاه تخصصی شیرینی و شکلات برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
4 بیسکویت کَره‌ای های ساده و خوشمزه ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
5 نمایشگاه شیرینی و شکلات تهران؛ 24 تا 27 شهریور 93 ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ شهريور
6 دیگر بیسکویت ها در چای از غرق نخواهند شد ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7 مصرف چربی کمتر کاهش وزن بیشتر ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
8 گزارش تصویری / یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی ماشین آلات و مواد اولیه بیسکویت، شیرینی و شکلات ۱۳۹۱ جمعه ۷ مهر
9 آیا بیسکویت رژیمی هم داریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور
10 بیسكویت عسل و دارچین ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از تکرار حمله قلبی اغلب افرادی که سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی و عر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.