آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری


پایگاه خبری لقمه: رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز در مورد آخرین وضعیت درمانی دختر سه ساله‌ای که به درون دیگ نذری خورش سقوط کرده بود گفت: بیمار شرایط مطلوبی دارد، اما با وجود انجام پانسمان‌های روزانه و درصد زیاد سوختگی هنوز نگران ورود عفونت به خون ناشی از سوختگی هستیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز در مورد آخرین وضعیت درمانی دختر سه ساله‌ای که به درون دیگ نذری خورش سقوط کرده و دچار 76 درصد سوختگی شده بود، خاطرنشان کرد: بیمار غذا می خورد و شرایط مطلوبی دارد، اما با وجود انجام پانسمان های روزانه و درصد زیاد سوختگی هنوز نگران ورود عفونت به خون ناشی از سوختگی هستیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :معاونت درمان

کد: 12045 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2512 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 10 گیاه دارویی بومی ایران برای درمان سوختگی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
2 با مصرف روزانه این میوه با بسیاری از بیماری ها خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
3 ترکیبی مناسب برای رفع آفتاب‌سوختگی ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
4 درمان آفت دهان با عسل ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
5 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
6 غذای حجاج ایرانی کجا و چگونه تهیه می‌شود؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر
7 اثرات شگفت آور آلوئه ورا بر دندان! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۷ مرداد
8 درمان خانگی و خوراکی دردها ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ ارديبهشت
9 5 كاربرد آلوئه‌ورا ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ بهمن
10 میان برهای آشپزخانه ای ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس مردی که در دهه ۵۰ به خاطر خانواده پر جمعیتش تیتر یک روزنامه‌های کشور شد.دو گوسفند، ۵۰ کیلو برنج، ۲۰ کیلو آرد، هفت کیلو حبوبات، چهار کیلو روغن، یک کیلو چای و ۱۰ کیلو قند و شکر مصرف روزانه خانه آن‌ها بود.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟