آخرین وضعیت درمانی کودک سوخته شده در دیگ نذری


پایگاه خبری لقمه: رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز در مورد آخرین وضعیت درمانی دختر سه ساله‌ای که به درون دیگ نذری خورش سقوط کرده بود گفت: بیمار شرایط مطلوبی دارد، اما با وجود انجام پانسمان‌های روزانه و درصد زیاد سوختگی هنوز نگران ورود عفونت به خون ناشی از سوختگی هستیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی طالقانی اهواز در مورد آخرین وضعیت درمانی دختر سه ساله‌ای که به درون دیگ نذری خورش سقوط کرده و دچار 76 درصد سوختگی شده بود، خاطرنشان کرد: بیمار غذا می خورد و شرایط مطلوبی دارد، اما با وجود انجام پانسمان های روزانه و درصد زیاد سوختگی هنوز نگران ورود عفونت به خون ناشی از سوختگی هستیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :معاونت درمان

کد: 12045 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 2601 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 10 گیاه دارویی بومی ایران برای درمان سوختگی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
2 با مصرف روزانه این میوه با بسیاری از بیماری ها خداحافظی کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
3 ترکیبی مناسب برای رفع آفتاب‌سوختگی ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
4 درمان آفت دهان با عسل ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور
5 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
6 غذای حجاج ایرانی کجا و چگونه تهیه می‌شود؟ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۸ مهر
7 اثرات شگفت آور آلوئه ورا بر دندان! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۷ مرداد
8 درمان خانگی و خوراکی دردها ۱۳۹۲ سه شنبه ۳ ارديبهشت
9 5 كاربرد آلوئه‌ورا ۱۳۹۱ شنبه ۲۸ بهمن
10 میان برهای آشپزخانه ای ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
از ابداع بسته‌بندی جدید تا مشهور شدن برند شیلا لقمه: برگ برنده ساندویچ شیلا، بسته‌بندی ویژه آن بود که به دلیل اندازه کوچکش و به این دلیل که باید دیده شود، به دنبال جعبه‌ای مخصوص گشتم، اما در اندازه‌هایی که می‌خواستم پیدا نکردم، بنابراین بسته‌بندی جدیدی ابداع کردم.
۱۰ عادتی که باعث می‌شود چاق شوید اگر کاهش وزن آسان بود، هیچکس اضافه وزن نداشت! حقیقت این است که رولت تخم مرغ، خیلی خوشمزه‌تر از نیمرو است، مزه‌ی سیب زمینی سرخ‌کرده خیلی بهتر از سالاد کنار غذاست، و مرغ هم لذیذتر خواهد شد اگر آنرا سوخاری کرده باشید.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟