به گزارش لقمه، علی حسینی در گفتوگویی در مورد خواص انجیر به عنوان یک میوه تابستانی گفت: انجیر طبع گرم و تر دارد و تعرق بدن را زیاد می کند به همین دلیل ادرار آور است و حرارت بدن را کم می کند.
وی ادامه داد: انجیر را می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.
این متخصص طب سنتی گفت: انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.همچنین باعث کاهش فشار خون می شود چون منبع خوب پتاسیم است.
حسینی ادامه داد: انجیر، منبع خوبی از فیبرهای غذایی است و قند زیادی دارد و سرشار از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A،B،C است.
وی تصریح کرد: انجیر نقش موثری در رفع یبوست دارد و از ضعف عضلات جلوگیری میکند چون طبق مطالعات افرادی که روزانه 3 عدد یا بیشتر انجیر مصرف می کنند، ضعف و انحطاط عضلانی کمتری دارند.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه انجیر میوهای مملو از منیزیم است افزود: انجیر برای هضم بهتر غذا و کم خونی مفید است. مصرف این میوه برای افراد دارای کلسترول بالا و کسانی که اسید اوریک بالا دارند نیز توصیه میشود.
حسینی ادامه داد: انجیر برای بهبود سردرد، دندان درد، تهوع، تب، نقرس، گوش درد، سوختگی، معده درد و بیماری های تنفسی مفید است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس